Időről időre (About Time)

Időről időre (About Time)

1 videó - 2013
szines, angol vigjáték, 123 perc

21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra...
Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk.
Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét.
Hősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is.
Ám ahogy az élete halad a nem megszokott medrében, Tim ráébred, hogy sajátos képessége nem mentheti meg őt azoktól a bánatoktól, amelyekben minden családnak része van. Az időutazásnak vannak határai, és veszélyes is lehet.

Rendező:
Richard Curtis

Szereplők:
Rachel McAdams (Mary), Domhnall Gleeson (Tim), Margot Robbie (Charlotte), Vanessa Kirby (Joanna), Bill Nighy (Dad), Tom Hollander (Harry), Lindsay Duncan (Mum)

Időről időre 2013.

 
   

Időről időre 2013.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2014. január 2. Nézettség: 1,735

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
szombat, 2017. november 18. 23:13
A filmet rendezte: Richard Curtis (Bidget Jones naplója; Trash, stb.
Főszereplők: Domhnall Gleeson (Brendan Gleeson fia) - Tim
Rachell McAdams - Mary
Bill Nighy - Apa

Az éttermi jelenet NEM A KÉPZELET SZÜLÖTTE!
A "Dans le noir" (A sötétben) éttermet 2004-ben alapította Edouard Broglie francia vállalkozó. Később hasonló éttermek nyíltak Barcelonában, Londonban és New Yorkban (ez utóbbi már bezárt), valamint Szentpétervárott és Nairobiban is.

Az idétlen időkig kissé (nagyon) halivudi tablójával: "Mormota estély" ellentétben, ennek a filmnek a vége felé egy pingpongmeccset láthatunk - ami igazán szép és emberi.

Szerencsésebb lenne, ha a filmet néznétek meg - mert az ismertető gyakorlatilag elmeséli az egész történetet, ahelyett, hogy csak tájékoztatna a stábról és egyebekről...