Egy veszedelmes elme vallomásai /Confessions of a Dangerous Mind/

Egy veszedelmes elme vallomásai /Confessions of a Dangerous Mind/

1 videó - 2002
színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai-német krimi, 113 perc

"A nevem Charles Hirsch Barris. Írtam popszámokat, voltam tévés producer. Felelős vagyok a légkör agyzsibbasztó, gyermeteg szórakoztatással való szennyezéséért. Ezen felül pedig meggyilkoltam harminchárom embert."

A tévé tette híressé, de a legnagyobb sikereit a képernyőn kívül alkotta. Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa. A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába. Miközben Barris olyan leleményes és népszerű vetélkedők dinamikus producereként szerez nevet, mint "Az ifjú pár játék" vagy a "Gong Show", rendszeresen merényleteket hajt végre az Egyesült Államok kormányának megbízásából. Ahogy a nézettsége emelkedik, Barris belevonja műsorait titkos életébe: "Az ifjú pár játék" nyertes szerelmesei a "mesés Helsinkibe" és a "romantikus Nyugat-Berlinbe" utazhatnak - ami nem éppen Párizs, viszont remek álcát nyújt a párokat gardírozó Barrisnak titkos küldetéseihez.

Miközben Barris sütkérezik e két világ - a szórakoztatás és a kémkedés - káprázatában, az élete lassan fenekestül felfordul. Vergődik két nő között: az egyik szereti őt, a másikat viszont ő találta ki. A közvélemény azzal vádolja, hogy szennyezi a légkört... miközben egy áruló ügynök őt szemeli ki célpontnak. Barrisnak vissza kell szereznie az életét. Mindkettőt.

Rendező: George Clooney

Szereplők:
Dick Clark
Sam Rockwell
Michelle Sweeney
Drew Barrymore
Chelsea Ceci

Egy veszedelmes elme vallomásai

 
   

Egy veszedelmes elme vallomásai



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. október 10. Nézettség: 571


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
péntek, 2016. február 12. 15:09
Szuper film ajánlom mindenkinek.
Máthé Mihályné
csütörtök, 2023. január 19. 21:41
Fos a köbön