A varrónő /The Dressmaker/

A varrónő /The Dressmaker/

1 videó - 2015
színes, magyarul beszélő, ausztrál filmdráma, 118 perc

Rosalie Ham 2000-ben megjelent azonos című regénye alapján készült a The Dressmaker című film, amely Tilly Dunnage (Kate Winslet) ruhatervező és szabó kalandjáról szól, aki az 1950-es években hazatér szülőföldjére a Dungatar nevű városkába Ausztráliába, ahol nem csupán ő lepi meg az ott élő népeket, de azok is őt. A büszke és vonzó nőszemély ugyanis még tízévesen szökött el otthonról, miután tévesen egy gyilkosság elkövetésével vádolták meg és Európában felnőve a párizsi divatvilág egyik elismert neveként vált híressé. Azonban odahaza ezt persze nem tudják róla, miként azt sem, hogy mi fán terem a párizsi divat. Tilly viszont nemcsak, hogy a nevét tisztázandó hazautazik, de a tervezői tudományát is megmutatja nekik, többek között azzal, hogy szívdöglesztő nőt varázsol az egyszerű lélek Trudy Prattből (Sarah Snook), csakhogy arra még ő sem számít, hogy időközben beleszeret a melegszívű és vele kezdettől fogva barátságos Teddy McSwiney-be (Liam Hemsworth).

Rendező: Jocelyn Moorhouse

Szereplők:
Kate Winslet
Sarah Snook
Liam Hemsworth
Hugo Weaving
Judy Davis
Caroline Goodall
Rebecca Gibney
Kerry Fox
Shane Jacobson
Hayley Magnus

A VARRÓNŐ 2015

 
   

A VARRÓNŐ 2015



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2016. február 22. Nézettség: 800


Videó lista megjegyzések

Schwartz Bela
kedd, 2016. február 23. 19:45
Reg röhögtem mar ennyit filmen, fergeteges! Kate Winslet egy istennö! <3 <3 <3
Szabo Gabor
péntek, 2016. február 26. 09:51
Nagyon tetszett a film..Meglepett az ötvenes évek szabadsàga,melyet a mai jelennel csak a "rohadékok" örökkévalosàga csökkenthet.Ez egy viszonylag "igényes" film s igy lehet,hogy egyeseknek nem fog tecceni !KateWinslet szuper ,de a többi szereplö is csùcs !
Cseh Katalin
péntek, 2016. február 26. 17:08
Nekem is nagyon tetszett a film. Szeretem a hiteles embermeséket és ez az volt, rendkívül jó szereplőgárda és rendezés jóvoltából. Köszönöm.