Szex receptre (Kiki, el amor se hace)

Szex receptre (Kiki, el amor se hace)

0 videó - 2016
Szines, spanyol vigjáték, 102 perc

A film öt rövid történetet mutat be, melyek mindegyike a szerelem és a szexualitás témáját érinti. Paco és Ana házasok, akik szexuális életüket igyekeznek újra lángra lobbantani. Jose Luis a felesége, Paloma iránt táplált érzelmeit igyekszik elrendezni saját magában, a feleség ugyanis egy baleset nyomán tolószékbe kényszerült. Candelaria és Antonio babát terveznek, ám Candelariának furcsa elképzelése van az orgazmusról... Alex mindent megtesz, hogy kielégítse Natalia legvadabb fantáziáit is, miközben a lány kezdi kétségbe vonni, hogy a fiú valaha is megkéri a kezét. Sandra egy egyedülálló lány, aki folyamatosan azt a férfit keresi, akivel végre szerelembe eshet. Egy dolog mindannyiukban közös, igyekeznek a meglelni a boldogságot.

Rendezte: Paco León,
Szereplők: Natalia de Molina, Jacobo Sánchez, Silvia Rey, Paco León, Ana Katz, Eduardo Recabarren, Belén Cuesta, Candela Peña, Luis Callejo, Blanca Apilánez, Mari Paz Sayago, Luis Bermejo, Maite Sandoval, Claudia Pérez Esteban, Rea Gutiérrez, Alexandra Jiménez, Stephen Wade Thomson, Javier Rey, Yaël Belicha, Fernando Soto, Josele Román, Lucio Baglivo, Fernando Estrella


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2016. augusztus 11. Nézettség: 440

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Szabo Gabor
vasárnap, 2016. november 13. 11:38
Hàt ez egy korunkbeli sexgondokròl szòlò vigjàték..mely mindenkinek happy enddel végzödik a filmben..Nem gyermekfilm ,de el tudom képzelni,hogy sokaknak a szòrakoztàs mellett még tanàcsadòként is hasznossà vàlhat..