Garp szerint a világ /World According To Garp/

Garp szerint a világ /World According To Garp/

0 videó - 1982
magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 131 perc

Jenny Fields, a jó házból való úrilány ugyan szeretne gyereket, ám nem kíván tartós intim viszonyba kerülni semmilyen hímnemű lénnyel. Amikor a II. világháború idején ápolónőként dolgozik egy katonai kórházban, találkozik egy halálosan sebesült őrmesterrel, aki gyermeket nemz az asszonynak. Így jön a világra T. S. Garp, Jenny és az őrmester fia, akit anyja nem enged ki védőszárnyai alól, inkább beáll iskolai nővérnek egy jó nevű fiúiskolába. A Steeringben az ifjú Garp közelebbről megismerkedik az írás és a birkózás tudományával, valamint Helen Holmmal, a birkózóedző könyvmoly lányával, akivel végül össze is köti az életét. A felnőtt Garp az írásnak akarja szentelni életét, ám anyja ismét közbelép.

Rendező: George Roy Hill

Szereplők:
Robin Williams
Mary Beth Hurt
Glenn Close
John Lithgow
Hume Cronyn


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2017. január 19. Nézettség: 187

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Mihályné Erzsi
vasárnap, 2017. január 22. 16:08
Nagyon halk, alig lehet hallani.
Ujváriné Judit
vasárnap, 2017. január 22. 16:45
Ez ellen sajnos nem tudunk csinálni semmit. A számítógépen próbálj meg hangosítani, nekem egész hangos lett.
Mihályné Erzsi
hétfő, 2017. január 23. 19:14
Köszönöm, nagyon kedves vagy, hogy megnézted. Több filmmel járok így, tehát valószínűleg a gépemben van a bibi, amit nem biztos, hogy meg tudok csinálni.Köszi.
Ujváriné Judit
hétfő, 2017. január 23. 21:03
Erzsike, vannak filmek, melyek az emberek gépén, ahonnan feltöltik, halkabbak, ezért aztán aki megnézi azt a letöltést, annál is halkabb lesz.
Előfordul olyan is, hogy a filmen a hangosítás volt lejjebb véve, és úgy maradt, ezért a videon, a hangszóró mellett meg kell nézni, hogy a hang maximumon van-e. Ha igen, akkor még mindíg lehet a számítógépen is a hangot feljebb nyomni. Ha még így is halk, akkor lehet, hogy a gépeden a hangerőszabályzót kell kicsit átállítani, hátha hangosabb lesz.