Kukoricasziget /Simindis kundzuli/

Kukoricasziget /Simindis kundzuli/

1 videó - 2014
feliratos, német-francia-cseh-kazahsztáni-magyar dráma, 100 perc

Az Inguri folyó természetes határt képez Grúzia és a vitatott státuszú Abházia között. Tavasszal termékeny földet hoz magával a Kaukázusból a síkságokra, sok kis szigetet teremtve útközben a folyómederben, senkiföldjének számító apró földdarabokat. A történet kezdetén egy idős abház parasztember veti meg a lábát az egyik szigeten. Kunyhót épít tizenéves lányunokájával, és felszántják a földet, hogy kukoricát termesszenek rajta. Ahogyan a kukorica megérik, a lány pedig lassanként nővé cseperedik, a férfi kényszerűen szembesül az élet elkerülhetetlen körforgásával.

rendező:
George Ovashvili

szereplők:
öregember
Ilyas Salman
lány
Mariam Buturishvili
katona
Irakli Samushia
Tamer Levent

Kukoricasziget სიმინდის კუნძული (2014) -Feliratos-

 
   

Kukoricasziget სიმინდის კუნძული (2014) -Feliratos-



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2017. február 27. Nézettség: 296


Videó lista megjegyzések

Karsai Győző
szombat, 2020. december 19. 20:38
Amikor elindítom akkor nem a film indul el hanem mindig valami más. Lehet hogy ez csak nálam van így?
Ujváriné Judit
vasárnap, 2020. december 20. 17:32
Ez is vidoza link, ugyanaz vonatkozik rá is, mint az előzőre.
Van egy hirdetésblokkoló, ami megfogja az induló pornó külön ablakot, ez a AdGuard Hirdetésblokkoló, és van egy másik blokkoló, Van egy másik, ami az egyéb reklámokat megfogja, pl.
uBlock Origin, nekem van mégegy, a Adblock Plus - ingyenes hirdetés blokkoló. Ezt az utóbbi kettőt be lehet úgy is állítani, hogy a magyarvagyok oldalon ne blokkoljon, vagyis a magyarvagyok oldalon ki van kapcsolva.
Az AdGuardot nem lehet itt sem kikapcsolni, mert elindítja a pornót.
Pl. ha Firefox a böngészője, bemegy az Eszközök, Kiegészítők, majd felül a Több kiegészítő keresése ablakba beírja a kiegészítő nevét, a kiadott listából kiválasztja a megfelelőt, és Telepítés gombal telepíti a böngészőjébe. Akkor települt, ha majd frissíti a böngészőt.
Az a baj, hogy a vidoza sokszor tiltja a reklámblokkoló használatát, és vagy nem engedi a filmet lejátszani, ha reklámblokkolót észlel, vagy van, hogy a csatolt felirat nem jelenik meg, de ezért nálam csak az oldalon ki van kapcsolva a reklámblokkoló, csak az AdGuard nincs. És tökéletesen működik így.
Lehet kísérletezni.