A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) 2017.

A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) 2017.

1 videó - 2017
magyarul beszélő, amerikai musical, 129 perc

A Disney közismert és klasszikusnak is nevezhető történetét talán senkinek sem kell bemutatni. A ’90-es években készült rajzfilm világhírű lett, a stúdió pedig az élőszereplős feldolgozások közepette ezt a történetet sem szerette volna kihagyni a sorból.
Belle (Emma Watson) egy nagyon okos, fiatal és szép leányzó, akit a jóképű, de meglehetősen durva lelkű Gaston (Luke Evans) szó szerint üldöz a szerelmével. Belle élete azonban más fordulatot vesz, ugyanis a környéken magasodó kastélyban élő szörnyeteg (Dan Stevens) elrabolja az apját. Váltságdíjként pedig Belle-t akarja megszerezni magának. A lány gondolkozás nélkül belemegy a cserébe.

Belle a kastély falai között élve rájön, hogy a visszataszító külsejű szörnyeteg valójában egy jó lelkű és nemes herceg. A kastély falai között életre kelő tárgyak, például Kanna mama, Csészike vagy a gyertyatartó és a falióra mind-mind segítenek Belle-nek megismerni a szörnyű külsejű herceg, igazán megnyerő belső értékeit.

Belle lassan, de biztosan beleszeret „fogva tartójába”, ám boldogságuk nem lehet zavartalan, hiszen a gaz Gaston bosszút forral ellenük.

Rendező: Bill Condon

Szereplők:
Emma Watson
Dan Stevens
Luke Evans
Josh Gad
Kevin Kline
Hattie Morahan
Haydn Gwynne
Gerard Horan
Ray Fearon
Ewan McGregor
Ian McKellen
Emma Thompson

A szépség és a szörnyeteg 2017.

 
   

A szépség és a szörnyeteg 2017.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2017. március 23. Nézettség: 847