Lehull az éj (Meadowland) 2015.

Lehull az éj (Meadowland) 2015.

0 videó - 2015
Sarah (Olivia Wilde) és Phil (Luke Wilson) házasok, van egy kisfiuk. Miközben autókáznak, megállnak egy benzinkútnál, ahol a gyerek elmegy vécére, majd eltűnik… Egy évvel később kezdődik a tulajdonképpeni cselekmény, ami azt mutatja be, hogyan próbálja a tanárként dolgozó anya és a rendőrként szolgáló apa feldolgozni a helyzetet, hogy a fiuk még mindig nem került elő. Vajon mi lesz kettejük tönkrement kapcsolatából és megkerül-e végül az elveszett gyermek?

Rendezte: Reed Morano,
Szereplők:
Olivia Wilde, Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Elisabeth Moss, Ty Simpkins, John Leguizamo, Kevin Corrigan, Merritt Wever, Scott Mescudi, Skipp Sudduth, Nick Sandow, Mark Feuerstein, Yolonda Ross, Anna Khaja, Eden Duncan-Smith, Ned Eisenberg, Casey Walker, Justine Torres, Beyonce Delgado, KylieRae Condon, Linda Powell, Jon Asa Walker, Ivana Shein,


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2017. április 27. Nézettség: 215


Videó lista megjegyzések

Maróth András
csütörtök, 2017. május 4. 16:01
Hááááát.... Ebben a filmben - a sóhajtozó, bánkódó szülők bemutatásán kívül - nem történik SEMMI. De lehet,hogy velem van baj, mert a nagy semmi nemigen szórakoztatott, de végignéztem. Ettől függetlenül köszönöm a videók feltöltését.