Árvák sorsa /Beat the Drum/

Árvák sorsa /Beat the Drum/

1 videó - 2003
magyarul beszélő, dél-afrikai-amerikai filmdráma, 114 perc

KwaZulu-Natal tartomány egyik kis falujában rejtélyes betegség ütötte fel a fejét. A kilencéves Musa elveszítette a szüleit. Egyetlen emléke a törzsi dob, amelyet a haldokló apja ajándékozott neki. A fiú elhatározza, hogy a nagyvárosba, Johannesburgba utazik, hogy munkát találjon magának és megkeresse a bácsikáját. Egy kamionban rejtőzik el, amelyet a négy lánygyermekes apa vezet. Nobe segít a fiúnak, aki végül hosszú út után eljut a városba. Johannesburgban hemzsegnek az árva utcakölykök. Musa azonban más életre vágyik. Ha nehezen is, de megtalálja a módját, hogy becsületes életet éljen.

Rendezte: David Hickson,
Szereplők:
Junior Singo, Owen Sejake, Mary Twala, Clive Scott, Noluthando Maleka, Adelaide Shabalala, Lennox Matheboe, Bhekhimusi Mkize, Thulani Xolo, Glen Gabela, Dineo Nchabeleng, Jeremiah Ndlovu, Elliot Makhubo, Lindelani Buthelezi, Pumi Mkhwanazi, Maurice Carpede, Tom Fairfoot, Fats Bookholane, Phello Sejake, Cindi Mabikwa, Khumo Masego, Keketso Semoko, Dini Nondumo

David Hickson - Árvák sorsa 2003 MImi

 
   

David Hickson - Árvák sorsa 2003 MImi



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2017. június 7. Nézettség: 402

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Jámbor Mária
szombat, 2017. augusztus 26. 17:36
A kiírással ellentétben, sajnos nem magyarul beszélő.
Ujváriné Judit
szombat, 2017. augusztus 26. 20:42
Mind a két film szinkronizált.
Mozifilm, és vannak benne feliratozott részek, viszont a moziban nincs ráégetve a filmre, így ha a mozifilmet töltik le, akkor a magyar felirat nincs ott. Szoktak kiegészítő feliratot csinálni, de ehhez még nem láttam.