Z: Az elveszett város - The Lost City of Z (2016)

Z: Az elveszett város - The Lost City of Z (2016)

1 videó - 2016
Színes, amerikai életrajzi kalandfilm, 141 perc

James Gray új igaz történeten alapuló produkciója, a The Lost City of Z egy brit katonáról, Percy Harrison Fawcett-ről (Charlie Hunnam) szól, aki felfedezővé válik egy elveszett város keresésében az Amazonnál.
Egyes legendák és fennmaradt iratok szerint az Amazonas-medencében létezik egy elveszett város, melyet ellepett a sűrű dzsungel növényzete. Számtalan felfedező próbált már a nyomára akadni, de mindhiába, a várost azóta sem találták meg. Vagy mégis? A várost csak úgy hívták, hogy "Z", és nem akárki nevezte el így, mint Percy Fawcett. Sir Arthur Conan Doyle írta meg a történetét Az elveszett világ című bestsellerében. Fawcett 1925-ben indult el végső expedíciójára fiával és annak barátjával, utolsó levelében pedig az ő és fia jóllétéről számolt be, míg harmadik társuk betegségben szenvedett.

Rendezte: James Gray,
Szereplők:
Adam Siviter, John Sackville, Aaron Rolph, Mark Quigley, Simon Millar, Corey Millar, Andrew McNeill, Matthew McMillan, Michael McLaughlin, Derek Mayne, Devlin Lloyd, Hugh Irvine, Chrissie Harris, Tamsin Greene Barker, Francisco Gaspar, Frank Cannon, Richard Buick, Siennah Buck, Adam Bellamy, Raquel Arraes, Brian Matthews Murphy, David Coon, Ruairí Heading

Z: Az elveszett város (2016)

 
   

Z: Az elveszett város (2016)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2017. július 3. Nézettség: 598