Atomszőke /Atomic Blonde/

Atomszőke /Atomic Blonde/

1 videó - 2017
magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 115 perc

Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát.
A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában...

Rendezte: David Leitch,
Szereplők: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman, Toby Jones, James Faulkner, Roland Møller, Sofia Boutella , Bill Skarsgård, Sam Hargrave, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Til Schweiger, Barbara Sukowa, Attila Árpa, Martin Angerbauer, Lili Gesler, Sara Natasa Szonda, Declan Hannigan, Balázs Lengyel, Daniel Hargrave, Greg Rementer, Daniel Bernhardt, Cale Schultz,

Atomszőke teljes film miniHD

 
   

Atomszőke teljes film miniHD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2017. augusztus 7. Nézettség: 815

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
hétfő, 2017. augusztus 7. 18:27
Most néztem bele a filmbe, és nem egy jó felvétel, csak az nézze meg egyenlőre, aki nem bánja, hogy nem tiszta a kép, a hang is mozis.
Biztos hamarosan lesz jobb is.
Maróth András
kedd, 2017. augusztus 8. 11:35
Köszönöm. Így már érthető, hogy a film nézhetetlen.
Ujváriné Judit
kedd, 2017. augusztus 8. 12:54
:) Aranyosan fogalmazott, gondoltam rá, hogy kiveszem a filmet, és majd a jobbat teszem csak fel, de reménykedjünk, hogy tényleg hamarosan jön egy jobb változat.
Ujváriné Judit
vasárnap, 2017. november 5. 14:00
A kép minősége már jó, a hang még kicsit mozis.
Orbán Gyula
hétfő, 2017. november 6. 07:32
Kamerás felvételt nem érdemes feltölteni,mert a Torrent oldalakon kitűnő minőségben letölthető!
Ujváriné Judit
hétfő, 2017. november 6. 16:54
Nálunk nincsenek torrent letöltések, csak más weboldalon található online filmek beágyazása.
Ha Torrenten megjelenik a film jó minőségben, a többi weboldal is átveszi, és akkor ott is jó minőség lesz, azáltal itt is.
Aki itt néz filmet, az nem szeretné töltögetni, csak online megnézni, viszont az online filmek, már nem lehetnek annyira jó minőségűek, hiszen nagyon le vannak butítva. Pl. egy kb. 2Gb-os film online tárhelyen, már csak 500 Mb körüli.
Maróth András
kedd, 2017. november 14. 20:15
Köszönöm, kedves Judit! Végül is a mozis-hangos változat bejött miután az ázsiai feliratost meg sem tudtam indítani. Kicsit zavaros történet, de híven tükrözi a '89-es berlini viszonyokat.