A setét torony /The Dark Tower/ 2017.

A setét torony /The Dark Tower/ 2017.

2 videó - 2017
magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 95 perc

Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O'Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.

Rendezte: Nikolaj Arcel,
Szereplők:
Katheryn Winnick, Idris Elba, Matthew McConaughey, Jackie Earle Haley, Abbey Lee, Tom Taylor, Nicholas Hamilton, Claudia Kim, Dennis Haysbert, Fran Kranz, José Zúñiga, Victoria Nowak, Michael Barbieri, Ben Gavin, Stephen Stanton, Lara Adine Lipschitz, Sara Cicilian, Karl Thaning, Adison Eisenberg, Eva Kaminsky, Andre Robinson, Ella Gabriel, Savana Tardieu,

A setét torony (720p)
A setét torony. (2017).

 
   

A setét torony (720p)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2017. augusztus 10. Nézettség: 865


Videó lista megjegyzések

Ujváriné Judit
szombat, 2017. augusztus 12. 12:08
Stephen King könyveit valahogy nem tudják jól filmre vinni. Talán két könyve az, ami filmen is jó lett, az egyik a Halálsoron, a másik a Tórtúra.
Ezt a könyvet sem sikerült filmre vinni igazán jól, ha csak azt vesszük, hogy a könyv 8 kötetes, és kb. 5000 oldalas, akkor elképzelhetitek milyen lehet. A könyv állítólag nagyon jó.
Ha elszeretnétek olvasni, innen le lehet tölteni.

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-1_A_harcos.pdf

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-2_A_harmak_elhivatasa.pdf

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-3_Puszta_foldek.pdf

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-4_Varazslo_es_uveg.pdf

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-5_Callai_farkasok.pdf

konyvbirodalom.at.ua/stephen_king/a_setet_torony/Stephen_King-6_Susannah_dala.pdf

docplayer.hu/2406158-Stephen-king-a-setet-torony-a-setet-torony-7-kotet-tartalom.html

Készűlt utólag egy 8. kötet is, ami egy kiegészítés a 4. és 5. kötet közé, a címe:
Átfúj a szél a kulcslyukon 4,5
Ezt viszont nem találtam pdf letölthető formában.
Schin Ferenc Schin
vasárnap, 2017. augusztus 13. 13:03
Kedves Judit!
Én azért még feltétlenül megemlíteném a "Rita Hayworth And The Shawshank Redemption" című kisregényt, melyből a híres "A remény rabjai" című film készült. Annak ellenére, hogy Andy Dufresne az eredeti műben alacsony, szőke, és ritkuló hajú -
Tim Robbins viszont nagyon magas, sűrű hajú és jóképű -
valamint "Red" valóban azért kapta a "Vörös" becenevet, mert ír - a filmben viszont a csodálatos orgánumú, kiváló, AFRO-AMERIKAI színész, Morgan Freeman játssza - nagyszerű a film. Persze ehhez - a két kiváló főszereplő mellett a magyar származású (szülei az 1956-os Forradalom után emigráltak) Darabont Ferenc - alias Frank Darabont rendezése is kellett. Darabont jegyzi egyébként a "Halálsoron" című filmet is...

Érdekes, hogy "Red" eredeti (könyvbeli) származására a filmben is utalnak! Andy azt kérdezi barátjától: "Miért hívnak téged Red-nek? Mire Morgan Freeman azt válaszolja: "Talán azért, mert ÍR VAGYOK"(!!!) Ez kétszeres poén: Morgan Freeman afro-amerikai - ez az első; a második meg az, hogy az írek meglehetősen ismertek faji előítéleteikről...
Példa:
A Guardista című filmben mondja Brendan Gleeson: "Ír vagyok. A rasszizmus kultúránk része" - mindezt Csuja Imre kiváló szinkronhangján... (18:15-nél található, amikor Everett / Don Cheedle/ tájékoztatót tart.)

Klasszikus dráma - és nem könnyed szórakozás - a "Dolores Claiborne". Szerintem kiváló film! Rendezője az a Taylor Hackford, aki például a "Ray" című filmet is jegyzi. Főszereplője a "Misery"-ből ismert Kathy Bates.

A "Hasznos holmik" nekem azért (is) tetszett, mert természetfeletti témájú ugyan (akárcsak a "Halálsoron") de igen kemény társadalomkritikát is tartalmaz. (Mivé lesznek az emberek, hogy valami régóta áhított dologhoz jussanak?...)

Biztos vagyok benne, hogy a Remény rabjait is látta, csak elfelejtette megemlíteni.

Szép napot!
Schin Ferenc
Ujváriné Judit
vasárnap, 2017. augusztus 13. 14:07
Ferenc kedves, bizony igaz, "A remény rabjai" talán a legjobb a filmek között, és a "Dolores Claiborne" is jó lett filmen. Köszönöm, hogy kijavított, bizony ezekről megfeledkeztem, pedig a remény rabjait, többször is megnéztem.
Azt hiszem a Ragyogás volt amit először elolvastam, és nagyon megörültem, mikor láttam, hogy megfilmesítették, de hatalmasat csalódtam, nagyon nem tetszett filmen.
Schwarcz Ferenc László
csütörtök, 2017. augusztus 17. 22:07
tetszett