Gerald's Game (2017)

Gerald's Game (2017)

1 videó - 2017
Színes, amerikai thriller, 103 perc

King Geralds Game regénye magyarul Bilincsben címmel jelent meg. Ezt az itthoni közönség is már 1994-ben kézbe vehette és azóta sokak nagy kedvencévé vált.

A történet egyszerű mégis nagyszerű: a középpontban Jessie Burlingame áll, aki a férjével Geralddal elvonulnak a nagyvilág elől egy elhagyatott kis kunyhóba. Persze ebben benne van a szex is, amit Gerald azzal akar feldobni, hogy az ágyhoz bilincseli a nőt. Jessie kezdi kellemetlenül érezni magát és kéri a férjét, hogy fejezzék be. Gerald a regényben a tökön rúgás után kap szívrohamot most itt ezt a részt kivették.

A semmi közepén Jessie hiába kiabál segítségért. A bilincs fogságában az idő múlásával elkezd hallucinálni, majd rá kell döbbennie, hogy talán még sincs annyira egyedül, mint hitte...

Rendező:
Mike Flanagan

Szereplők:
Carla Gugino, Henry Thomas, Bruce Greenwood, Carel Struycken, Kate Siegel

Gerald's Game (2017) HUNsub

 
   

Gerald's Game (2017) HUNsub



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2017. október 6. Nézettség: 619


Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
vasárnap, 2017. október 22. 11:14
A "Gerald's Game" című könyv 1992 májusában jelent meg. Egyetlen erénye, hogy magában hordozza annak a zseniális történetnek a csíráját, ami még ugyanabban az évben, novemberben került a könyvesboltokba - majd később nagyszerű filmet készítettek belőle, A már a "Misery" című filmben komoly elismerést kapott Kathy Bates főszereplésével. Mind a könyv, mind pedig a film címe "Dolores Claiborne".
Aki netán látta volna a fentebb említett filmet, annak - saját tapasztalatból mondom - nem igazán éri meg, hogy erre a filmre fecsérelje az idejét...
Inkább nézze meg (akár még egyszer) a Misery, (Tortúra) Green Mile, (Halálsoron) vagy The Shawshank Redemption (A remény rabjai) című filmeket!

A "l'art pour l'art" horrorfilmekért rajongók persze nézzék csak meg! Ők talán nem fognak csalódni(?)

PS: Ha már bilincs - akkor inkább a "Bilincs és mosoly" című filmet ajánlanám! (Figyelem! Nem szado-mazo...)