Cimbora (1973) televíziós magazinműsor

Cimbora (1973) televíziós magazinműsor

0 videó - 1973
A Cimbora című műsor 1973-ban indult a Magyar Televízió műsorán és azóta is töretlen lelkesedéssel fut. A nagy múltú műsorról minden mai 30-as, 40-es éveiben járó kellemes emlékeket őriz, amit szeretne gyermekeivel megosztani. A műsor olyan örök érvényű irodalmi műveket dolgoz fel, amelyek nem csak kötelező tananyagok, hanem a magyar kultúra elengedhetetlen részét is képezik. Nem csak az írók, de a rendezők – Kardos Ferenc, Karinthy Márton, Szász János és még sorolhatnánk – is a halhatatlanok közt vannak, az előadókkal együtt, akik közt olyan neveket találunk, mint Gryllus Dániel, Gálvölgyi János, Halász Judit, Sebő Ferenc és még sokan az örök érvényű előadók közül.
A Cimbora hőskorából válogatunk kiadványainkban. Egy olyan műsorból, melynek mottója: A képernyőn keresztül annyit adjunk a gyerekeknek, amennyit csak lehet
Halász Judit, Sebő Ferenc, Kaláka, Weöres Sándor, Lázár Ervin olyan nevek akik művészetén nemzedékek nőttek fel. Összefoglaló kiadványunkban olyan dalok csendülnek fel, mint a Csiribiri, Micimackó, vagy a Fakatona és olyan meséket ismerhetünk meg, mint a Hétfejű tündér.

Szereplők: Gálvölgyi János, Gryllus Dániel, Halász Judit, Mikó István, Sebő Ferenc, Udvaros Dorottya


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2017. október 31. Nézettség: 276

Tetszik