Kincsem (2017)

Kincsem (2017)

1 videó - 2017
magyar romantikus kalandfilm, 121 perc

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?


Rendező:
Gábor Herendi
Szereplők:
Ernõ Fekete (Emperor Franz Joseph I), József Gyabronka (Róbert Hesp), Tamás Keresztes (Gerlóczy), Lehel Kovács (Mike Madden), Kati Lázár (Madame), Ervin Nagy (E), Zoltán Rátóti (Bertalan Blaskovich), Péter Scherer (Berger), Zoltán Seress (Alexander II of Russia), János Papp (Uncle Samu), Tibor Gáspár (Otto von Oettingen), Zoltán Schneider (Count Farkaslaky), Mónika Balsai (Hédike), Zalán Makranczi (Franz von Vogel), Andrea Petrik (K)

Kincsem (2017)

 
   

Kincsem (2017)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2017. november 30. Nézettség: 1,022


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
péntek, 2017. december 1. 17:45
remek
Varga Róbert
péntek, 2017. december 1. 23:01
remek magyar film
Mezei Judith
péntek, 2017. december 8. 08:25
Megneztem masodszor is remek film.Kar hogy a Benyovszkit mar megcsinaltak,ez a fiu remek volna. Sok kedves emlek jutott eszembe,apam es a nagyapam nagyon szerettek a galopot,mindig kijartunk,anyam kihozta az ebedet,a park meg gyonyoru volt egy pesti gyereknek,az egesz napot ott toltottuk.Emlekszem a lelatora. Akkor az Imperial volt a nagy lo,meg a penztar is ugyanolyan a filmben.Tetre,helyre,befutora. Igy vettek a jegyeket.Azt hiszem ma az Imperial szobra all a bejaratnal,vagy legalabb is ott volt.Hihetetlenul gazdag a tortenelmunk,remelem meg sok ilyen filmet fognak csinalni.Sok szerencset.
Lakatos Béla
hétfő, 2018. február 19. 19:56
Hatalmas film,...nagyon,de nagyon tetszett!!!