Nemzetiztonság (남영동) 1985.

Nemzetiztonság (남영동) 1985.

1 videó - 1985
Kóreai, történelmi film, 106 perc

"A film a néhai Kim Geun-Tae emlékiratai és a kínzást átélt valódi áldozatok vallomásai alapján készült. A filmben megjelenő karakterek és események újra alkotásra kerültek."

"1980. májusában a Gwangju-ban kitört demokratikus mozgalmat a Jeon diktatúra erőszakkal elfojtotta. A koreai állampolgárok körében továbbra sem hagyott alább a demokratizálás. Így a katonai diktatúra a kínvallatást, mint a rémuralom eszközét választotta. A film a Nam Yeong-Dong-ban található kínzókamra időszaka alatt történtekről nyújt tájékoztatást."

Kim Jong-Tae az ISZD (Ifjúsági Szervezet a Demokráciáért) egykori biztosa, aki az 1980-as években kitört demokratizálódási mozgalom vezetője volt az akkori autokráciai uralom ideje alatt. Ezen tette valamint aktivista háttere miatt 1985. szeptemberében elrabolják és a Szöulban található Nam Yeong-Dong-ba hurcolják, ahol 22 napig Lee Doo-Han által okozott kínzásokat kell elviselnie.

Rendező: Chung Ji-young

Szereplők:
Park Won-sang
Lee Kyeong-Yeong
Seo Dong-Soo
Moon Sung-keun
Myeong Gye-nam

Nemzetiztonság (남영동) 1985.

 
   

Nemzetiztonság (남영동) 1985.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez openload.co videó.
Segítség a openload.co típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2018. január 12. Nézettség: 101

Tetszik