Senki többet /Rien ne va plus/ 1997.

Senki többet /Rien ne va plus/ 1997.

1 videó - 1997
magyarul beszélő, francia-svájci krimi, 105 perc

Betty és Victor egy kempingautóval beutazzák egész Franciaországot. Időnként elkövetett kisebb csalásaik kényelmes életet biztosítanak nekik. Egyszercsak egy veszélyes, nemzetközi, pénzügyi botrányba keverednek. Részesei lesznek egy pénzzel megtömött táska utáni őrült hajszának. Claude Chabrol mesteri rendezése, akitől megszoktuk a sötét pszichológiai drámákat, és a titokzatos bűnügyek megfejtését, valamint Michel Serrault és Isabelle Hupert alakítása teszi kiemelkedővé ezt a filmet.

rendező:
Claude Chabrol

Szereplők
Betty
Isabelle Huppert
Victor
Michel Serrault
Maurice
François Cluzet
Chatillon
Jackie Berroyer
Monsieur K
Jean-François Balmer

Senki többet /Rien ne va plus/ 1997.

 
   

Senki többet /Rien ne va plus/ 1997.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez openload.co videó.
Segítség a openload.co típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. január 15. Nézettség: 106


Videó lista megjegyzések

Maróth András
péntek, 2018. január 19. 13:52
Köszönöm. Nagyon eredeti történet-
Schin Ferenc Schin
vasárnap, 2018. január 28. 21:35
Izé - ha már ilyen témájú filmről van szó, akkor ajánlom szíves figyelmetekbe a "Nueve reinas" (Kilenc királynő) című alkotást.
Vagy a lengyel "Vabank" című filmet - mely szerintem többet ér, mint a sztárparádéval leforgatott "The Sting" (A nagy balhé)

Ha akarjátok látni Isabelle Huppert-t igazán hozzá illően csodás szerepben, akkor nézzétek meg "La pianiste" (A zongoratanárnő) című fantasztikus filmet. (Az anya szerepét a szintén kiváló Annie Girardot játssza.) És természetesen az "Amour" (Szerelem) címűt - bár biztos láttátok már...