Like a Miracle-Az Ultimate Miracle

Like a Miracle-Az Ultimate Miracle

0 videó - 2012
Színes, feliratos, dél-kóreai, dráma special, 66 perc

A történet főszereplője Noh Sang Pil, egykori piti csaló, akiről egy nap kiderül, hogy májrákban szenved, és csak három hónapja van hátra. Elvonul a hegyekbe, egy faluba, ahol hozzá hasonló, gyógyíthatatlan betegek élik mindennapjaikat, és várják a halált.
Közben egy véletlen folytán megtudja, hogy félrediagnosztizálták, de ezt titokban tartja társai előtt, hogy ne kelljen eljönnie a faluból. A két év alatt, amit közöttük töltött, igazi csodává nőtte ki magát, aki már két évvel túlélte azt a három hónapot, amit jósoltak neki, de nemcsak ezért, hanem azért is, mert minden társával elhitette, hogy ők is részesei lehetnek e csodának.
Egy tévé társaság felfigyel a faluban történtekre. Egyik emberük beépül a betegek közé, hogy bizonyítékokat szerezzen a csalónak vélt Noh Sang Pil ellen.
A hírre Han Myeong Joo doktornő, aki a rossz diagnózist felállította, is elmegy a faluba, hogy megelőzze a bajt. Hiszen ha kiderül, hogy a volt páciense egészséges, akkor abból a kórháznak és neki is baja származhat.
Egyre nem számít, hogy magával ragadja mindaz, amit ott tapasztal, pedig ő már régóta nem hisz a csodákban.

A leírás alapján, kőkemény drámának tűnhet a Like A Miracle, pedig nem az. Ha lenne olyan műfaj, hogy „lélekemelő történet”, az illene rá a legjobban. Az elejétől a végéig szórakoztató, időnként mulatságos, időnként szemet párásító, szívet melengető történésekkel. Hangulatában nagyon passzol az adventi készülődéshez, és a Mikulásváráshoz.

Rendező: Lee Eun-Jin

Főbb szereplők:
Nam Sang Mi – Han Myeong Joo
Lee Cheon Hee – Cheon Seon/Noh Sang Pil
Ra Kyeong Deok – Yoo Jong Min
Lee Joo Sil – Seo Ok Nam
Koo Hye Ryeong – Yang Soon Nim
Kim Gi Cheon – Kim Ahjussi


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2018. március 28. Nézettség: 131

Tetszik