7 vérfagyasztó nap /Entebbe/

7 vérfagyasztó nap /Entebbe/

1 videó - 2018
Színes, angol krimi, 107 perc

Egy vakmerő terroristatámadás a modernkori történelem legmerészebb, legizgalmasabb túszszabadító akciójához vezetett. Négy végsőkig elszánt támadó (köztük Rosamund Pike és Daniel Brühl) 1976 nyarán eltérített egy turistákat szállító repülőgépet, és Uganda diktátorától kért menedéket. A túszok ezzel belekeveredtek egy világpolitikai szerencsejátékba, miközben a rájuk vagy ellenük licitálók számára nem az ő megmentésük volt a legfontosabb szempont.
Az idő fogyott, a gépeltérítők fenyegetőztek, a békés megoldás egyre távolabb került. De volt, aki tudta, mit kell tennie. Az izraeli titkosszolgálat soha nem látott vakmerőségű tervet dolgozott ki, és a világ e távoli pontján megostromolta az aláaknázott repteret. Ha a lehetetlennek látszó művelet sikert arat, talán megakadályozható a vérontás. De a siker egy hajszálon múlik, és a forróságban minden ideg pattanásig feszül…

A Narcos című sorozat rendezője a pontos történelmi tények alapján készítette el a minden pillanatában vérfagyasztóan izgalmas, mégis igaz történet filmváltozatát.

rendező:
José Padilha

Szereplők:
Lior Ashkenazi (Yitzhak Rabin), Daniel Brühl (Wilfried Böse), Mark Ivanir (General Motta Gur), Brontis Jodorowsky (Captain Bacos), Vincent Riotta (Dan Shomron), Eddie Marsan (Shimon Peres), Rosamund Pike (Brigitte Kuhlmann), Juan Pablo Raba (Juan Pablo), Peter Sullivan (Amos Eiran), Denis Ménochet (Jacques Le Moine), Nonso Anozie (Idi Amin), Angel Bonanni (Yonatan (Yoni) Netanyahu), Kamil Lemieszewski (Greek Pilot), Ben Schnetzer (Zeev Hirsch), Andrea Deck (Patricia Martel)

7-vérfagyasztó-nap.

 
   

7-vérfagyasztó-nap.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2018. június 13. Nézettség: 271

Tetszik 1 Major Anna kedveli
Major Anna

Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
péntek, 2018. június 22. 10:40
remek film
Varga Róbert
hétfő, 2018. június 25. 14:57
szuper