A végakarat (Last.Wil) 2011.

A végakarat (Last.Wil) 2011.

0 videó - 2011
Amerikai thriller, 99 perc

Egy fiatal nő hozzámegy egy jómódú orvoshoz. Azonban a férfi fiútestvérei veszélyesnek tekintik a nőt fényűző életmódjukra, ezért elintézik, hogy ne juthasson hozzá férje vagyonához. Majd amikor gazdag férjének meggyilkolásával gyanúsítják, keserű küzdelmet kell vívnia, hogy megvédje ártatlanságát.

rendező:
Brent Huff

Szereplők
Hayden Emery
Tatum O'Neal
Frank Emery
Tom Berenger
Joseph Emery
Patrick Muldoon
Garner bíró
Peter Coyote
Laurie Faber
Shawn Huff
Sloan nyomozó
James Brolin


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. augusztus 20. Nézettség: 141

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
szerda, 2018. szeptember 5. 10:21
Aki akar jó filmet látni Tatum O'Neal főszereplésével, az nézze meg a "Paper Moon" (Papírhold) című filmet, mely az "Addie Pray" című könyvből készült.

Joe David Brown műve nagyon jól indul - de a második fele elég halványra sikeredett. Szerencsére Peter Bogdanovich kihagyja azt a részt, tehát a film így végig szellemes és friss marad! (Én azért még a gyapotmintás részt beletettem volna - de a film így is tökéletes!)

Aki már látta a filmet, és megszerette a színésznőt, az jobban jár, ha nem rombolja le a róla benne élő képet...

Néhány adat:
IMDb: 4,4 pont (???)
Rotten Tomatoes - Audience score: 10% liked it (Ez már közelebb van...)

Hogy ne sértsem meg azok érzéseit, akik számára ez a világ legjobb filmje, a kritikát nem fordítom le . Akiknek nem nyerte el tetszését, azoknak már nem is kell lefordítanom...

"There is no point making this a long winded review.
Not only is the plot so predictable that a blind person could follow it with the sound turned off.
The scripting is as lame as can be and the acting, well I haven't seen such animated acting since watching the Woodentops as a child.
It is unfortunate that you reviews have to be at least ten lines long, I mean, just how detailed do you have to be about something that is so not worth watching."


"Last Will worst film of the year.
What a load of unadulterated rubbish. Acting wooden and amateur. O'Neil desperately needs acting lessons. A far cry from when she was young I guess coke finally took it's toll. The storyline was pathetic, the directing inexcusable and the conclusion so obvious a blind man could have seen it coming.
Don't waste your time watching this poor excuse for a movie rather read a book or something or stare at a sunset it's far more rewarding. Life's too short to watch this inane garbage.
How do they get away with this? Tax write offs no doubt. I note some person actually wrote a glowing review of this movie. I guess there is no accounting for poor judgment & taste."


Nos, én megfogadom a fenti tanácsot: inkább olvasok.