Megtorlás (Reprisal(  2018.

Megtorlás (Reprisal( 2018.

0 videó - 2018
Amerikai, akció-thriller, 90 perc

Egy veterán, aki pénzt akar szerezni beteg fia ellátására, összeáll egy egykori katonával, hogy levadásszák a bűnözőket.

Rendező: Brian A. Miller
Szereplők:
Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech, Olivia Culpo


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2018. szeptember 11. Nézettség: 464

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
szerda, 2018. október 10. 22:26
Csak hogy még érthetőbb legyen a film:

0:15:28 - We're hoping you can help us here, Mr. Tasker. This is a jewelry store, credit union branch, and a diamond exchange in Aventura, Florida, last spring. Two banks up in Pittsburgh late last August. They all have one thing in common.
Nos, az ékszerbolt, a hitelbankfiók, és a gyémántkereskedés nem történt - pláne "gyémántcsere"! - hanem rablás ezekben az intézményekben...
Nem két bank felé, hanem "Két bank fent Pittsburgh-ben, múlt augusztusban".

0:15:50 - Any surveillance from our bank?
Nem "Mindent a bankból felügyelnek? - elvégre ők RENDŐRÖK - hanem:
(Van) bármi használható a bankunk megfigyelő-rendszeréből?

0:15:53: - We believe that he's been using what appears to be a Chinese-built scrambler, so it shorts out all wireless devices, including surveillance cameras that are not hardwired.
Úgy gondoljuk, egy kínai gyártmányú zavarókészüléket használt (nem kódot!) ami megbénította az összes, nem vezetékes eszközt - köztük a kamerákat is.

0:22:18 - I remember holding the hand of this little girl. I pulled her out of a canal. She hadn't been under... She hadn't been under that long. Her mother crashed the car. She kept asking for her. Nothing I could do. You ever wanna talk... I'll be here for you.

Emlékszem egyszer egy kislány kezét fogtam akit előtte húztam ki a vízből - ő (szerencsére) nem volt lent (a víz alatt) olyan sokáig. Az anyja karambolozott a kocsival. A kislány állandóan őérte sírt, de én már semmit sem tehettem. (Nem én kértem őt, hanem ő - a lány kérte, hogy végre beszélhessen az anyjával - aki már sajnos halott volt!) Ha bármikor akarnál beszélni valakivel... engem itt találsz.

0:23:03 - Officials are now reporting that one of the victims in yesterday's bank robbery is in critical condition from the injuries sustained during that deadly attack.
Nem tisztviselők, hanem: Hatósági jelentések szerint a tegnapi halálos kimenetelű bankrablás egyik áldozata válságos állapotban van.


0:23:36 - administrative leave = fizetett kényszerszabadság - amikor felmerül valami gyanú egy alkalmazottal szemben (rendőr, biztonsági őr, egészségügyi dolgozó, stb), és ki kell vizsgálni az ügyet. Az illető a szabadság alatt megkapja a teljes fizetését, és minden egyéb juttatást, amit eddig is kapott.

0:28:25 It seemed like they were following that guy for a long time. They knew him.
Úgy tűnik, már régóta a nyomában vannak. Sokat tudnak róla. (Ez a fránya angol nyelv! Ha múlt időben kezdünk el egy mondatot, akkor bizony a mellékmondat is múlt időbe kerül!


0:37:15 - Yeah, maybe 15 feet from the door.
Max ÖT méterre az ajtótól. (pontosabban: 4,5m-re - vagyis: 15x0,3048=4,572m)

0:38:03 - He needs something easy in, easy out.
Olyan helyet keres, ahova könnyű bejutni, és könnyű kijutni onnan.

0:39:31 - It's been three days since he hit that bank.
Három nap telt el, mióta kirabolta a bankot. - nem "megütötte"! Ezt akkor mondják nálunk, ha egy szerencsejátékos mindent visz.

...satöbbi...

A igazi gyöngyszem:
1:14:24 - 0:38:03 - Pick up this mess.
Vedd fel ezt a FELFORDULÁST!

Vettem magamnak egy gyönyörű, bugyirózsaszín felfordulást. Azt hiszem, ma este azt veszem fel!
Pósa Dezső Lajos
vasárnap, 2019. július 14. 21:10
Gyengécske film.