Szerelem 911 (Love 911)

Szerelem 911 (Love 911)

0 videó - 2012
Színes, feliratos, dél-kóreai romantikus film, 120 perc

A fiatal doktornő felelőtlen, izgága, rámenős és bosszantó. A tűzoltó viszont munkamániás, goromba, távolságtartó és kellőképp bosszankodik is az előbbi természetén. Főleg, mivel a doki néni levakarhatatlanul tapad rá és lehetetlen megszabadulni tőle. Miért van ez így? Szerelem első látásra? Nem mondhatni. Akkor hogy is került a tűzoltó mentőcsapatot kísérő önkéntesek közé ez az idegesítő perszóna?
Go Mi-soo-t (Han Hyo Joo) egy orvosi műhiba miatt felfüggesztik az állásából. Egyetlen reménye, hogy megússza a dolgot, ha a tévesen diagnosztizált beteg férjéről bebizonyosodik, hogy egy erőszakos alak. Ezt senki sem bizonyíthatná jobban, mint a tűzoltó (Go Soo), akinek a férj betörte az orrát. Csakhogy a fickónak eszében sincs feljelentést tenni.
Mi-soo nem adja fel, ragtapaszként tapad rá, minden eszközt bevet, hogy meggyőzze. Még arra is hajlandó, hogy beálljon önkéntes orvosnak a mentőcsapathoz, csak hogy a közelében lehessen. A módszer látszólag nem működik, de a munka során mégis kialakul valamiféle vonzalom a két ember között...
De vajon két ennyire ellentétes egyéniség hosszú távon is ki tud jönni egymással? Működhet egyáltalán egy ilyen kapcsolat?
Megtudhatjuk a filmből, amely megfelelő arányban tartogat drámai, nevettető és izgalmas perceket 2 teljes órán keresztül.

Rendező: Jeong Gi-hoon

Szereplők:
Go Soo (Green Rose, Will It Snow For Christmas?)
Han Hyo Joo (Iljimae, Shining Inheritance, Dong Yi)
Kim Sung Oh (Secret Garden, When a Man Loves)
Ma Dong Suk (Shallow The Sun, Dr. Champ)
Hyun Jyu Ni (Beethoven Virus, Oohlala Couple)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. szeptember 17. Nézettség: 148

Tetszik