Horror Park /Hell Fest/

Horror Park /Hell Fest/

0 videó - 2018
Amerikai horror, 83 perc +18

Egy maszkos sorozatgyilkos saját játszóteret csinál egy horror tematikájú vidámparkból: terrorizálni kezd egy baráti társaságot, míg a többi vendég azt hiszi, ez az egész csak a műsor része.

A főiskolás Natalie (Forsyth) meglátogatja gyerekkori legjobb barátnőjét, Brooke-ot (Edwards) és szobatársát, Taylort (Taylor-Klaus). A lányok az év bármely másik napján valószínűleg bulizni vagy iszogatni mennének a pasijukkal, de most Helloween van, vagyis a többséghez hasonlóan ők is a Horror Parkba tartanak – az országot járó, rémisztő játékokat felvonultató vurstli ugyanis nemrég érkezett meg a városba. Minden évben több ezren látogatnak el a Horror Parkba, hogy részt vegyenek a hátborzongató attrakciók karneválján.

Ám egyvalaki számára a Horror Park nem vidámpark, hanem vadászmező. Lehetőség arra, hogy nyílt színen lecsapjon a szájtátva közlekedő emberekre, akiket túlságosan is leköt a szörnyű szórakozás ahhoz, hogy felfigyeljenek a szemük előtt lejátszódó borzalmakra. Miközben a holttestek száma és a közönség rettegéssel vegyes izgatottsága egyre csak nő, a maszkos gyilkos célba veszi Natalie-t, Brooke-ot, Taylort és pasijaikat, akik mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék az éjszakát.

rendező:
Gregory Plotkin

Szereplők
Taylor
Bex Taylor-Klaus
Brooke
Reign Edwards
Tony Todd
Natalie
Amy Forsyth
kislány
Elle Graham
Britney
Courtney Dietz
Quinn
Christian James


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2018. október 13. Nézettség: 228

Tetszik