Trezor (2018)

Trezor (2018)

1 videó - 2018
magyar történelmi film, thriller, 75 perc

A Trezor című történelmi thriller _ amelyet megtörtént események ihlettek _ 1956 novemberében, napokkal a szabadságharc bukása után játszódik a belügyminisztérium földalatti trezorjában. Az alaphelyzet hihetetlen, de igaz: a szabadságharcot vérbe fojtó, újraszerveződő belügyesek '56 novemberében azzal a kínos helyzettel szembesülnek, hogy képtelenek behatolni saját trezorjukba, ahol a bizalmas, személyes anyagokat őrzik. A speciális trezorkulcsok a forradalom zűrzavarában elvesztek, a trezorajtó pedig olyannyira bombabiztos, hogy a kézigránátnak sem enged. Pedig az épületet felügyelő orosz katonák sok mindennel próbálkoznak. Végül rendőrök kihoznak a börtönből egy hajdani bankrablót, akinek egyszer már sikerült feltörnie ezt a trezort. A fegyenc azonban egész mást talál a feltáruló trezorajtó mögött, mint amire számított, és onnantól egy izgalmas, fordulatos játszma veszi kezdetét, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik.

rendező:
Bergendy Péter
Szereplők:
Zsolt Anger, Gabriella Hámori, Bence Tasnádi, Péter Scherer, Ákos Köszegi

Trezor 2018.

 
   

Trezor 2018.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. november 5. Nézettség: 704


Videó lista megjegyzések

Maróth András
kedd, 2018. november 6. 12:44
Nagyon jó film, köszönöm! A rádiós bejátszásokra emlékszem, ez adja - számomra - a film hitelességét (alaphangját). Akkor 14 éves voltam. A Kossuth téri tömeggyilkosság valós tényen alapszik. Tán ekkor vált a tömegtüntetés FORRADALOMMÁ!
Ujváriné Judit
vasárnap, 2019. június 16. 11:32
Katalin, sajnos a tárhelyek sűrűn törlik a filmeket, ha bizonyos ideig senki nem nézi a linket. Ezzel is ez történt, de találtam egy másikat, most nézheted.