Anna és a farkasok /Ana y los lobos/

Anna és a farkasok /Ana y los lobos/

0 videó - 1973
spanyol filmdráma, 102 perc

Anna (Geraldine Chaplin) az angol fiatal nevelőnő spanyolországba utazik, hogy egy jómódú arisztokrata családnál 3 kislányra felügyeljen. Hamar rádöbben, hogy jelenléte a ház férfitagjainak sem közömbös. A három fivér hétköznapjait teljesen felborítja akik még mindig az anyukkal élnek együtt na meg persze annak biztonságot nyújtó vagyonával és a maguk kis ösztöneivel, mániájukkal. José a katonai uniformisok megszállottja, Juan a lányok apja perverz, ninfomán és végül Fernando aki tervei szerint hátrahagyja a családját és remeteként éli le hátralévő életét egy közeli barlangban. Anna még nem igazán sejti, hogy valójában mivel és kikkel áll szemben. Sorsa meg van pecsételve a fivérek szörnyeteggé válnak.

rendező:
Carlos Saura

Szereplők
Anna
Geraldine Chaplin
Fernando
Fernando Fernán Gómez
José
José María Prada
Juan
José Vivó
Luchy
Charo Soriano


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. november 19. Nézettség: 282

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
hétfő, 2018. november 19. 15:35
Mikor elkezdtem olvasni az ismertetőt, először arra gondoltam: Csak nem fogok tollat (billentyűzetet) ragadni, egy ártatlan szórendi hiba miatt? ("a fiatal angol nevelőnő")

...de aztán jött a "jelenléte a ház férfitagjai számára sem közömbös"...

Ekkor már viszketni kezdtek az ujjaim!

A "maguk kis perverzióival"-nál alig bírtam türtőztetni magam....
...ám a VÉGSŐ LÖKÉST Juan, a lányok apja adta meg, aki nimfomániás!!!

Bizony, előfordult a görög mitológiában, hogy Pán, és a szatüroszok üldözték a nimfákat - de ez a kedvtelés görögül a szatüroszok nevéből képzett "satyriasis" - vagyis, magyarosabban: szatiriázis.

A nimfománia pont ennek a megfelelője a hölgyek körében - csakhogy ők nem a nőket, hanem a férfiakat üldözik szerelmükkel (hogy egészen finom legyek...)

Szóval mindkét kifejezés túlfűtött szexuális vágyat jelent a másik nem iránt.

A film a benne szereplő perverzekkel és perverzióik bemutatása ellenére ártatlan tündérmesének tűnik Pasolini hírhedt "Salò"-ja mellett.

Más az, ha az ember Brencsán János kiváló "Orvosi szótár"-ában olvas az urolagniáról, koprofágiáról, és hasonló, igen gyomorforgató perverziókról - és más az, amikor egy esküvői szertartás legfőbb fogásaként szolgál a copros, az már nekem kicsit sok...