Lear Király (King Lear) 2018.

Lear Király (King Lear) 2018.

1 videó - 2018
Angol-amerikai, történelmi dráma, 115 perc

A klasszikus történet kortárs feldolgozásában Lear egy totalitárius katonai diktatúra vezetője Angliában. Három lánya van, a legidősebb Goneril, a középső Regan, és a legkisebb, Cordelia. A nyolcvanéves uralkodó elhatározza, hogy megosztja a királyságát a lányai között aszerint, mennyire szeretik őt. Amikor a legkisebb lány, Cordella nem hajlandó hízelegni neki, a sértett Lear haragra lobban, és elűzi őt. Döntése végzetes hatással van a családjára és az országra. Shakespeare királydrámájából.

Rendező:
Richard Eyre
Szereplők:
Anthony Hopkins (Lear), Emma Thompson (Goneril), Jim Broadbent (Earl of Gloucester), Christopher Eccleston (Oswald), Emily Watson (Regan), Anthony Calf (Duke of Albany), Jim Carter (Earl of Kent), Karl Johnson (Fool), Tobias Menzies (Duke of Cornwall), Andrew Scott (Edgar), Chukwudi Iwuji (King of France), John Macmillan (Edmund), Simon Manyonda (Duke of Burgundy), Samuel Valentine (Lear's Gentleman), Florence Pugh (Cordelia)

Lear Király (King Lear) 2018. -Égetett felirattal-

 
   

Lear Király (King Lear) 2018. -Égetett felirattal-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2018. december 21. Nézettség: 289