Időrés /Grand Tour: Disaster in Time/

Időrés /Grand Tour: Disaster in Time/

1 videó - 1992
Amerikai sci-fi akciófilm, 99 perc

Ben (Jeff Daniels) felesége meghal egy tragikus baleset következtében. A férfi sokáig magát hibáztatja a történtekért. Amikor már kezd helyrerázódni, úgy dönt, hogy végleg megküzd az emlékeivel, és lányával együtt visszatér abba a városba, ahol korábban éltek. Szállodájuk renoválásán dolgoznak éppen, amikor egy furcsa társaság jelentkezik be egy éjszakára. A kis csoport különös viselkedése felkelti Ben érdeklődését, és nyomozni kezd utánuk. Hamarosan kiderül, hogy ezek az emberek a tökéletes, kiegyensúlyozott, nyugodt, ám éppen ezért egy kicsit unalmas jövőből érkeztek. Egyetlen szórakozásuk, hogy katasztrófák után vadászva ide-oda utazgatnak az időben. Egyetlen földrengést, hurrikánt, repülőgép-szerencsétlenséget sem akarnak kihagyni.
A kisvárosba egy meteorit csapódik, amelynek következtében emberek százai, köztük Ben lánya is meghal. A férfi mindent elkövet, hogy visszaforgassa az idő kerekét, és megakadályozza a szörnyű tragédiát.

Rendező:
David Twohy
Szereplők:
Ariana Richards (Hillary Wilson), Jeff Daniels (Ben Wilson), Robert Colbert (Undersecretary), Mimi Craven (Carolyn), Emilia Crow (Reeve), Steven Gilborn (Doctor), Nicholas Guest (Spall), Jim Haynie (Oscar), Marilyn Lightstone (Madame Iovine), Jacquie McClure (Mrs. Beecher), George Murdock (Judge Caldwell), Anna Neill (Sue Appleton), Willie Rack (Billy Appleton), David Wells (Quish), Time Winters (Reverend)

Időrés (1992) - Teljes film

 
   

Időrés (1992) - Teljes film



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. január 14. Nézettség: 303

Tetszik