Atomjárat /Medusa's Child/

Atomjárat /Medusa's Child/

0 videó - 1997
amerikai akciófilm, 175 perc

Az őrült tudós, Rogers Henry a felesége, Vivian segítségével akarja a Pentagonba csempészni a Medúza prototípusát, azt a termonukleáris bombát, amely elektromos pulzálásával teljesen megbéníthatja a kontinens összes elektronikus szerkezetét, s ezzel középkori szintre juttathatná egész Amerikát. Ám amikor Vivian felszáll a 737-es gépre, akkor derül ki, hogy a bomba visszaszámlálója Vivian pacemakerére van hangolva, ami azonnal bekapcsolja a számlálót, amint a gép 15 láb magasra emelkedik.

Henry őrült tervébe végzetes hiba csúszik. Vivian, a felesége, szintén áldozatul eshet, amennyiben a 737-es utasszállító 15 lábnál feljebb emelkedik. Csakhogy a gépet a Sigfrid hurrikán is fenyegeti, Scott Nash (Vincent Spano) azonban nem kap engedélyt arra, hogy földre tegye a gépet. Az Egyesült Államok elnöke (Martin Sheen) az FBI ügynökeit veti be a katasztrófa elhárítására, ám a szűkös idő miatt a gép személyzetének kell közbe lépnie.

Rendező:
Larry Shaw
Szereplők:
Martin Sheen (President (U.S.)), Kevin Dillon (Jerry Carnel), John Glover (Rogers Henry), Vincent Spano (Scott Nash), J.B. Bivens (FBI SWAT Team Leader), Tom Butler, Jack Coleman (Dean Cooper), David Kaye (Anchor), Lori Loughlin (Dr. Linda McCoy), Bob Morrisey (F.B.I. Director), Chris Noth (Tony DiStefano), Gail O'Grady (Vivian Henry), Vyto Ruginis (Defense Secretary Stanley Shapiro), Ian Tracey (Peter Cooke), Robert Wisden


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2019. január 16. Nézettség: 226