A 64-es betegnapló /Journal 64/

A 64-es betegnapló /Journal 64/

3 videó - 2018
dán-német misztikus thriller, krimi, 119 perc

Munkások egy lakás falának bontása során szörnyű felfedezést tesznek: egy titkos szobában három mumifikálódott holttestre találnak. Az ügyet a Q-ügyosztály nyomozói, Carl Mørck és Assad kapják. Hamarosan rájönnek, hogy a szálak Sprogø szigetére vezetnek. A sziget hírhedt kórházában egykor nőket sterilizáltak, gyakran erőszakkal. Az egykori rémségek azonban nemcsak a három holttesttel vannak összefüggésben, a nyomozás további sötét titkokra is fényt derít. Mørck és Assad az egyik legnagyobb kihívásukkal néznek szembe, amikor az ügy végére próbálnak járni.

A 64-es betegnapló Jussi Adler-Olsen világhírű bestsellerének adaptációja. A film a Magyarországon is nagy sikerrel bemutatott Nyomtalanul, Fácángyilkosok és Palackposta után a dán író Q-ügyosztály szériájának negyedik moziadaptációja, amelynek forgatókönyvírója ezúttal is Nikolaj Arcel. Arcel a világsikert aratott A tetovált lány forgatókönyvírójaként, valamint az Oscar- és Golden Globe-jelölt Egy veszedelmes viszony című film rendezőjeként vált világszerte ismertté. A film főszereplői a nyomozópárost alakító Nikolaj Lie Kaas (Zöld hentesek, Ádám almái, Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, Férfiak és csirkék, 44. gyermek) és Fares Fares (Védhetetlen, Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, 44. gyermek, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, A kairói történet). A 64-es betegnapló minden idők legnagyobb bevételét elért dán mozibemutatója lett hazájában, s egyöntetű vélemények szerint a sorozat legjobb darabja is egyben.

Rendező:
Christoffer Boe
Szereplők:
Nicolas Bro (Brandt), Fares Fares (Assad), Vibeke Hastrup (Mie Nørvig), Anders Hove (Curt Wad (ældre)), Nikolaj Lie Kaas (Carl Mørck), Anders Brink Madsen (Håndværker 1), Birthe Neumann (Nete (ældre)), Henrik Vestergaard (Netes far), Søren Pilmark (Marcus Jacobsen), Fanny Bornedal (Nete), Anders Juul (Gunnar), Elliott Crosset Hove (Curt Wad (yngre)), Jesper Groth (Politibetjent), Clara Rosager (Rita), Diem Camille Gbogou (Police Officer)

.A 64 -es-Betegnapló 2018. Bluray.sci-fi-thril
A 64-es betegnapló (2018) - (Magyar)
A 64-es betegnapló /Journal 64/ 2018. BluRay. HUN.

 
   

.A 64 -es-Betegnapló 2018. Bluray.sci-fi-thrilA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. február 14. Nézettség: 259


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
péntek, 2019. február 15. 22:44
remek nagyon jó
Csillag Virag
vasárnap, 2019. február 17. 02:17
Nagyon jó. mint minden filmjuk.
Ostoros Ágnes
szerda, 2019. február 20. 18:54
Nagyon jó!
Karsai Győző
hétfő, 2020. március 23. 22:54
Szuper egy film.