O.G. (2018)

O.G. (2018)

1 videó - 2018
Színes, amerikai dráma, 113 perc

A Westworld után börtön várta Bernardot? Na túlvagyunk a kötelező említésen, lássuk inkább miről van szó: egy 24 éve börtönben levő férfi a szabadulásához közeledve a szárnyai alá vesz egy forrófejű fiatal bűnözőt a börtönben. Nem akarja, hogy a srác is elkövesse azokat a hibákat, amiket ő tett anno. De persze ezzel veszélyezteti a szabadlábra kerülését, de persze nem is biztos, hogy annyira vágyik arra a szabadságra. A börtönös drámák rajongóinak kötelező? Főleg, hogy az egészet egy igazi börtönben vették fel, és sok tényleges fegyenc tűnik fel benne.

Rendező:
Madeleine Sackler
Szereplők:
William Fichtner (Danvers), Mare Winningham (Janice), Ryan Cutrona (Piner), Kevin Jackson (Mo), David Patrick Kelly (Larry), Bahni Turpin (Ludlow), Yul Vazquez (Baxter), Jeffrey Wright (Louis), Ato Essandoh (), Sergeant J.C. Jackson (Extra), Kyle McKinney (Sgt. Lenny), Boyd Holbrook (Pinkins), Amy Pauszek (Prison Visitor), Candido Carter (Louis's Son), Amanda Christine (Daughter)

O. G. (2018)

 
   

O. G. (2018)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2019. február 26. Nézettség: 353

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Darázs Magdolna
hétfő, 2019. március 4. 21:19
Sajnos nincs felirat.
Ujváriné Judit
hétfő, 2019. március 4. 23:57
Magdolna, van felirat, de kb. 3 percig valami előzetes, vagy reklám, vagy nem tudom mi megy, utána kezdődik a film, és ott már van felirat.