Elrabolt világ /Captive State/

Elrabolt világ /Captive State/

1 videó - 2019
amerikai thriller, sci-fi, 109 perc

Egy évtized telt el azóta, hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj.
Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság?
Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak.
De sok ember van, akik nem értenek egyet velük: akik akár harcolni is hajlandók a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.

A Majmok bolygója: Lázadás-sal világhírűvé vált rendező kiváló színészekkel forgatta le a közeljövőben játszódó, vérfagyasztóan izgalmas, sok meglepetéssel szolgálós sci-fijét. John Goodman és Vera Farmiga is a főszereplők között van – de a néző az utolsó pillanatig nem lehet biztos benne, hogy ki áll az idegenek és ki a földiek oldalán.

Rendező:
Rupert Wyatt
Szereplők:
John Goodman (William Mulligan), Alan Ruck (Charles Rittenhouse), Ben Daniels (Daniel), Kevin Dunn (Commissioner Eugene Igoe), Vera Farmiga (Jane Doe), Lawrence Grimm (Evan Hayes), Machine Gun Kelly (Jurgis (as Colson Baker)), Kevin J. O'Connor (Kermode), James Ransone (Patrick Ellison), Guy Van Swearingen (Eddie the Priest), Jonathan Majors (Rafe Drummond), Ashton Sanders (Gabriel Drummond), Madeline Brewer (Rula), Elena Marisa Flores (Flores (as Elena Flores)), Caitlin Ewald (Anita)

Elrabolt világ - 2019

 
   

Elrabolt világ - 2019



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. március 21. Nézettség: 478

Tetszik