A Moromete család: új idők hajnalán (The Moromete Family 2)

A Moromete család: új idők hajnalán (The Moromete Family 2)

1 videó - 2018
Magyarul beszélő román film, 103 perc

A Moromete család történetének folytatása a legfiatalabb fiúra fókuszál. Egy faluban a legfontosabb dolog, hogy az embernek saját földje legyen. A kommunista rezsim alatt azonban minden megváltozik. 1945 után Ilie és a második felesége, illetve az Ilie első házasságából származó Niculae között feszültség van. Ő az egyetlen gyerek, aki tanult, de a pénzhiány miatt abba kellett hagynia a tanulást. Azt szeretné a legjobban a világon, hogy befejezhesse a tanulmányait. Újságíró és író akar lenni.

Rendező:
Stere Gulea
Író:
Stere Gulea
Szereplők:
Ion Caramitru (), Dorina Chiriac (Marioara Bâzdoveica), Dana Dogaru (Catrina Moromete), Horatiu Malaele (Ilie Moromete), George Mihaita (Aristide), Oana Pellea (Fica), Marian Rálea (Cârcâdat), Toma Cuzin (Ouabei), Paul Ipate (Paraschiv), Alexandru Potocean (Priest), Iosif Pastina (Niculae), Liviu Pintileasa, Florentina Tilea (Saftita), Oana Mosneagu (Vera), Ioana Bugarin (Ileana)

A Moromete család: új idők hajnalán (The Moromete Family 2)

 
   

A Moromete család: új idők hajnalán (The Moromete Family 2)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez fruithosts.net videó.
Segítség a fruithosts.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. március 22. Nézettség: 80

Tetszik