Útonállók (The Highwaymen) 2019.

Útonállók (The Highwaymen) 2019.

1 videó - 2019
Színes, amerikai, krimi, dráma, 132 perc

Az 1930- as évek legendás bűnözőpárosának történetét alapos részletességgel vitte vászonra a rendező, John Lee Hancock. Több, mint ezren vannak a fiatal bankrablók, gyilkosok nyomában, eredménytelenül. Ezért a Kormányzóasszony (Kathy Bates) két, már nyugdíjba vonult Rangert szerződtet elfogásukra, Frank Hamer (Kevin Costner) és Maney Gault (Woody Harrelson) személyében. A két egykori bajtárs nyomába szegődik a bűnözőknek. Nehéz dolguk van, mert a lakosság Robin Hood- ként bálványozza a néha csak kedvtelésből ölő fiatalokat. A Redőrséggel összefogva Frank és Maney forró nyomra bukkan és egyre közelebb kerül az embertelen végkifejlet.
A rendező mindent tűpontosan megmutat a dokumentumok alapján, semmi nem kerüli el a figyelmét, ki milyen cigarettát szívott, milyen autóval közlekedtek, melyek voltak Clyde kedvenc fegyverei.
Bonnie Elizabeth Parker (1910- 1934 május 23.), szegény családból, de az iskolában hamar kitűnt éles eszével. Clyde Chestnut Barrow (1909- 1934 május 23.) szintén szegény család sarja és már hamar szembekerül a törvénnyel. A film mégsem az ő életüket mutatja be, hanem azokét a katonákét, rendőrökét, Rangerekét, akik két évig hajszolták a legendás párost

rendező:
John Lee Hancock

Szereplők
Maney Gault
Woody Harrelson
Frank Hamer
Kevin Costner
Kathy Bates Kim Dickens
Ivy Methvin
W. Earl Brown
Lee Simmons
John Carroll Lynch
Ted Hinton
Thomas Mann
John Quinn
David Furr
Emma Parker
Jane McNeill
Ray Hamilton
Jesse C. Boyd

Útonállók 2019 Feliratos

 
   

Útonállók 2019 Feliratos



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. április 4. Nézettség: 1,261


Videó lista megjegyzések

Karsai Győző
csütörtök, 2020. május 14. 22:02
Tisztelt moderátorok. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne-e egy másik linkkel is elérni ezt a filmet mert már többször nekifogtam megnézni de mindig félbeszakadt. Maradok Tisztelettel
Ujváriné Judit
péntek, 2020. május 15. 00:16
Itt van Győző videán, a címén ne lepődjön meg, mert szerintem az előző cím valami szabad fordítás lehetett, állítólag ez a címe a Netflixen.