Shazam (2019)

Shazam (2019)

2 videó - 2019
amerikai akciófilm, fantasy, sci-fi, 132 perc

Mindannyiunkban ott bujkál a szuperhős – de van, akiből elő is jön. Billy Batson 14 éves, egy árvaházból kerül nevelőszüleihez, és nem a legnépszerűbb srác az iskolában…de Shazam, az ősöreg, különleges erejű varázsló mégis kiválasztja. Amikor a srác hangosan kimondja: a varázsló nevét, átalakul. Igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek.
Billy fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, és közben elkövet néhány nagy baklövést… de aztán rá kell jönnie valamire. Az új helyzet hatalmas buli, de van benne valami nehéz: hogy nincs szuperhős főgonosz nélkül.
És a vadonatúj, gyerekből lett hősnek nemsokára már a világ megmentésén kell ügyködnie – közeledik a világvége, és neki egy óriási csatában kell bizonyítania, hogy nem véletlenül került a szűk, piros kezeslábasba…

A DC-univerzum egyik legnépszerűbb figurájáról készült film izgalmas és látványos, mint az óriásköltségvetésű szuperhősfilmek és közben tele van poénnal!

rendező:
David F. Sandberg

Szereplők
Shazam
Zachary Levi
Dr. Thaddeus Sivana
Mark Strong
Freddy Freeman
Jack Dylan Grazer
Ross Butler Adam Brody D.J. Cotrona
Mary Shazam
Michelle Borth
The Wizard
Djimon Hounsou
Billy Batson
Asher Angel
Mary Bromfield
Grace Fulton

Shazam! 2019. DVDRip. HUN.
Shazam! 2019. HDRip. HUN.

 
   

Shazam! 2019. DVDRip. HUN.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. április 5. Nézettség: 258

Tetszik