1985. (2018)

1985. (2018)

0 videó - 2018
Amerikai dráma, 85 perc

Adrian, a New Yorkban élő hirdetési szakember karácsonykor visszatér családjához a texasi szülővárosába. A nyolcvanas évek közepén járunk, az AIDS első nagy hulláma idején. A kimondhatatlan tragédiától megviselt Adrian újra találkozik a konzervatív, vallásos szüleivel, valamint a testvérével. Az elidegenedett gyermekkori barátjával, Carlyval kapcsolatos megválaszolatlan kérdések arra kényszerítik, hogy szembenézzen a bizonytalan jövővel, ami alapvetően megváltoztatja a körülötte élők életét.

Rendező:
Yen Tan
Szereplők:
Virginia Madsen (Eileen), Michael Chiklis (Dale Lester), Bryan Massey (Pastor Jon), Tina Parker (Cashier), Ryan Piers Williams (Marc Peterson), Jamie Chung (Carly), Marcus DeAnda (Slow Dancer), Bill Heck (Slow Dancer), Chris Gardner (Waiter), Aidan Langford (Andrew Lester), Cory Michael Smith (Adrian Lester), Alex Nicole McConnell (Airport Traveler / Church Goer), David Opegbemi (Diner Patron), Steve Fields (Dance Club Patron), Benjamin Hull (Airport Traveler)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. április 7. Nézettség: 169

Tetszik 1 Gizur John kedveli
Gizur John

Videó lista megjegyzések

Karsai Győző
hétfő, 2019. szeptember 23. 22:29
Kedves moderátorok. Ha van még remény egy frissítésre az elérhetőségért, akkor azt hiszem az sokunk örömére történne. Maradok tisztelettel...
Ujváriné Judit
hétfő, 2019. szeptember 23. 23:08
Kedves Győző!
Annyira kedvesen tud kérni, hogy mindenképpen kerítek egy linket, lehet még ma, de holnapra biztos kész lesz.
Ujváriné Judit
kedd, 2019. szeptember 24. 00:17
Nézhető
Karsai Győző
szombat, 2019. szeptember 28. 00:11
Kedves Judit! Hát köszönöm! Azt hiszem Maga a filmbubik legfőbb segítője, akit csak óvatosan lehet megközelíteni, nehogy valami apróság miatt összeráncolja a szemöldökét.Maradok tisztelettel...
Ujváriné Judit
szombat, 2019. szeptember 28. 11:14
Győző, nagyon szívesen. Nem vagyok én olyan szigorú, hogy "apróságokon ráncoljam a homlokom" De amikor igazságtalanok, rosszindulatuak azt nem szeretem.
Sok embernek fogalma nincs, hogyan működnek ezek a weboldalak, csak szídják az oldalt,, hogy miért van egy film törölve, (nem mi töröljük, és nem is láni, ha törlik) miért van a sok reklám, (nálunk nincs reklám) szidják a feltöltőket, mindenkit, mert valami nem stimmel náluk.
Nem fogják fel, hogy abban a pillanatban, hogy egy filmet elindítanak, már nem a magyarvagyok oldalon vannak, hanem különböző tárhelyeken, ahová a filmeket feltöltötték.
A filmek elindítása után, már nincs köze a magyarvagyok oldalnak ahhoz, hogy mi történik a filmnél.
Az, hogy hogyan kell valamit elindítani, vagy milyen probléma miatt nem megy valamelyik film, természetes, hogy segítek, nem azért tudom ezeket mert mondjuk én töltöttem fel, hanem tapasztaltam én is ezeket a dolgokat. De ha én töltök fel egy filmet, akkor sem én tehetek róla, ha valami hiba van benne, egy feltöltés csak annyi, hogy megkeresek egy tárhelyet, elindítom a feltöltést, és minden megy magától.
Na meg az is baj, hogy nincs az oldalon a filmeknél egy olyan üzenő ablak, amibe be lehetne írni, amit mindenki tud olvasni.
Ha a filmnél a megjegyzésbe leírom, nem is biztos, hogy visszanéznek a filmhez és olvassák.

Mindjárt hozom a kért filmet is, és szívesen teszem:)
Judit