Napszállta (2018)

Napszállta (2018)

1 videó - 2018
magyar-francia dráma, 144 perc

Az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmje. 1913 nyara, Budapest - a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból.
Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle - a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. Írisz számára egyedül a tündöklő Leiter Kalapszalon tűnik biztos pontnak, de a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel.

Rendező:
László Nemes
Írók:
László Nemes, Clara Royer
Szereplők:
Vlad Ivanov (Oszkár Brill), János Kulka (Leopold), Urs Rechn (Ismael), Sándor Zsótér (Doctor Herz), Susanne Wuest (The Princess), Marcin Czarnik (Sándor), Mónika Balsai (Mrs. Müller), Judit Bárdos (Szeréna), Juli Jakab (Írisz Leiter), Levente Molnár (Gaspar), Björn Freiberg (Man in White), Evelin Dobos (Zelma), Balázs Veres (Guy who Stare at Leiter), Laurent Winkler (High-ranking Officer), Julia Jakubowska (Countess Rédey)

Napszállta /Sunset/ 2018

 
   

Napszállta /Sunset/ 2018



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. április 8. Nézettség: 592


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
kedd, 2019. április 9. 16:56
nagyon nem jó
Cseh Katalin
kedd, 2019. április 9. 19:12
Nekem sem tetszik. 20 perce nézem a nagy sötétet...
Csokona Ilona
kedd, 2019. április 9. 19:38
Hááát! Én igazán művészfilmedzett vagyok, de ez nekem bizony sokat nem mondott. Egyáltalán: mi ez? Az igazság keresése, amely anarchiát, majd lövészárkokat hoz?! Vagy rugaszkodjunk csak el az anyaföldtől: pusztán rémálmok sötét láncolata egy viaszbábuként mozgó lányhoz kapcsolva?! Szóval: mi ez?!
Basi Luca
kedd, 2019. április 9. 21:37
Nekem nagyon tetszik. Kifinomult, szinte kolteszet es festeszet egyben. A foszereplo finom rezdulesi, nagyon jo, hogy ot valasztottak a szerepre. Koszonom a feltoltest.