Egy hulla a szobatársam /Dead Man on Campus/

Egy hulla a szobatársam /Dead Man on Campus/

1 videó - 1989
Amerikai vígjáték, 90 perc

Tom Everett Scott és Mark-Paul Gosselaar két újdonsült szobatársat játszanak, Josh-t és Coopert. Josh az a tanulós fajta, Cooper pedig az "élvezzünk ki mindent, de gyorsan" típus - ám ez az életstílus átragad Joshra is és hamarosan mindkettőjüket a kibukás veszélye fenyegeti. De van egy kiút: az iskolai szabályzat záradéka szerint minden olyan diák kitűnő minősítést kap, aki elszenvedi szobatársa öngyilkosságának traumáját. Így aztán Josh és Cooper nekifognak, hogy megtalálják azt az öngyilkos szobatársat, akinek...izé...a legvalószínűbb, hogy sikerül. Nincs vesztegetni való idő. Itt életről-halálról van szó.

Rendező:
Alan Cohn
Szereplők:
Linda Cardellini (Kelly), Mark-Paul Gosselaar (Cooper), Alyson Hannigan (Lucy), Mari Morrow (Kristin), Mark Carapezza (Hank), Aeryk Egan (Pickle), Judyann Elder (Guidance Counselor), Poppy Montgomery (Rachel), Lochlyn Munro (Cliff), Corey Page (Matt), Randy Pearlstein (Buckley), Dave Ruby (Zeke), Tom Everett Scott (Josh), Jason Segel (Kyle), Jeff Tarpley (Jerry (as Jeff T))

Egy hulla a szobatársam /Dead Man on Campus/

 
   

Egy hulla a szobatársam /Dead Man on Campus/A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. április 11. Nézettség: 68

Tetszik