Az Atlantis leáll (Atlantis Down) 2010.

Az Atlantis leáll (Atlantis Down) 2010.

1 videó - 2010
Amerikai sci-fi, 95 perc

2025-ben járunk. Az űrsikló-program immáron magánkézben van, és a hajókat űrállomások közötti utaztatásra használják. Az egyik ilyen sikló, az Atlantis egy rutinútja során rendhagyó fényjelenséget észlel, amely előbb a jármű műszereit teszi működésképtelenné, majd váratlanul egy elhagyatott bolygóra teleportálja a legénység nagyját. Az ismeretlen helyen rekedt emberek egymás után haláloznak el furcsábbnál furcsább körülmények között, s gyanítani kezdik, hogy egy nagyobb hatalom gyilkos játékával állnak szemben, de hogy ki és miért űzi ezt velük, arról sejtelmük sincs, márpedig az idő egyre csak fogy.

Rendező:
Max Bartoli
Szereplők:
Doug Burch (Racist #1), Dean Haglund (Jack Spano), Sam Ingraffia (Scientist), Ethan Marten (Priest (voice)), Pamela Good (Mother / Alien), Mae Flores (Rachel Lee), Darla Grese (Mary Bishop), Eric Baskerville (Young Pete), Gina Kennedy (Pete's grandma), Andrea Misuraca (Racist #2), Charles Greenhood (Priest), Kalen McNatt (Young Travis), Virginia Conti (Travis' girlfriend), Tanner McNatt (Sarah's child), Silvia Baldassini (Young Pete's Babysitter (voice))

Az Atlantis leáll (Atlantis Down) 2010.

 
   

Az Atlantis leáll (Atlantis Down) 2010.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2019. április 23. Nézettség: 95

Tetszik