Kafarnaum - A remény útja /Capharnaüm/ 2018.

Kafarnaum - A remény útja /Capharnaüm/ 2018.

2 videó - 2018
Színes, libanoni dráma, 121 perc

A 12 éves libanoni Zain bepereli a szüleit, amiért életet adtak neki. A fiú azt gondolja, hogy apja és anyja nem alkalmasak szülőknek, felelőtlenül vállalnak gyerekeket: azt kéri a bíróságtól, hogy az ítélet ezt mondja ki. A tárgyaláson megelevenedik egy olyan kisfiú élete, aki a felnőtteket is megszégyenítő módon vigyáz testvéreire, tiszta szívvel és hatalmas felelősségérzettel fordul gyerektársai felé. Zain eddigi, rövid élete alatt több bölcsességre tett szert és több szeretetet adott, mint mások öregkorukig – de ez felhatalmazza őt arra, hogy a szülein számon kérje, hogy a világra hozták őt?
A libanoni rendezőnő, Nadine Labaki (Karamell) legújabb alkotása egyszerre megható és lenyűgöző mozi, amelyet a 71. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál közönsége negyedórás ovációval fogadott.

Rendező:
Nadine Labaki
Írók:
Nadine Labaki, Jihad Hojeily
Szereplők:
Elias Khoury (The Judge), Kawsar Al Haddad (Souad, the Mother), Haita 'Cedra' Izzam (Sahar, the Sister), Alaa Chouchnieh (Aspro), Nour El Husseini (Assaad), Joseph Jimbazian (Cockroach Man / Harout), Samira Chalhoub (Daad), Farah Hasno (Maysoun), Joe Maalouf (TV presenter), Alexandre Youakim (Doctor), Nadine Labaki (Nadine), Fadi Yousef (Selim, the Father (as Fadi Kamel Yousef)), Zain Al Rafeea (Zain), Yordanos Shiferaw (Rahil), Boluwatife Treasure Bankole (Yonas)

Kafarnaum - A remény útja /Capharnaüm/ 2018. BDRip. -Égetett felirattal-
Kafarnaum - A remény útja /Capharnaüm/ BluRay.2018. -Égetett felirattal-

 
   

Kafarnaum - A remény útja /Capharnaüm/ 2018. BDRip. -Égetett felirattal-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. április 28. Nézettség: 150


Videó lista megjegyzések

Hován Csilla Edina
kedd, 2019. május 21. 15:12
Nincsenek szavak.:-( A film 10/10.
Darázs Magdolna
szerda, 2019. május 29. 22:03
Tényleg nincsenek szavak! Szakközép és szakiskolákban kellene bemutatni.