Hadisajtó (The Wipers Times)

Hadisajtó (The Wipers Times)

1 videó - 2013
Színes, angol, háborús filmdráma, 90 perc

1916, Belgium. Az ypres-i csatát követően Fred Roberts százados a romok között csodával határos módon egy működő lapnyomdára bukkan. Elhatározza, hogy a katonák moráljának javítására újságot indít, tele humoros történetekkel, szatirikus, helyenként maróan gúnyos cikkekkel. Miközben az életüket kockáztató szerkesztők körül tombolt a háború, a magazin egyre nagyobb népszerűségre tett szert a nyugati fronton, köszönhetően pikáns írásainak és merész humorának.

Andy de Emmony (rendező)
Szereplők
Ben Chaplin (Fred Roberts)
Julian Rhind-Tutt (Pearson)
Ben Daniels
Michael Palin
Emilia Fox (Kate Roberts)
Patrick FitzSymons
Steve Oram

Hadisajtó (The Wipers Times) TVRip.

 
   

Hadisajtó (The Wipers Times) TVRip.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. április 28. Nézettség: 170

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Néveri László József
csütörtök, 2019. május 2. 08:47
Sajnos akadozik a film, igy teljesen élvezhetetlen, sajnálom, hogy nem tudom megnézni ! Lehetne valami segitséget kapno, hogy élvezhető legyen a lejátszása ???
Ujváriné Judit
csütörtök, 2019. május 2. 16:36
Nálam egyáltalán nem akadozik.
Azt kéne megpróbálni, hogy indulás után pauseval megállni, várni amíg ekőtölt egy adagot, utána folytatni a nézést. Azért akadozik, mert nehezen tölti be a filmet.
Azt nézze meg, hogy alul a lejátszó csíkban a fehér pont a lejátszás, Alatta a fekete mezőn egy szűrke csíknak kell elindulni. A szűrke jelenti, hogy annyit töltött be a filmből. Ha a fehér pont eléri a szűrke csík végét, megint akadni fog, mert nincs mit lejátszania.
Ha elég jó az internet sebessége, akkor a töltésnek gyorsabban kell haladnia mint a lejátszásnak, és akkor simán kell mennie.