A Hűtő (Icebox) 2018.

A Hűtő (Icebox) 2018.

1 videó - 2018
Színes, kanadai dráma, 88 perc

Oscar 12 éves hondurasi iskolás, akit a szülei kimenekítenek az országból, remélve, hogy jobb élete lesz az Egyesült Államokban élő nagybácsija, Manuel mellett. A fiút az arizóniai sivatagban elfogják a határőrök, és az illegális bevándorlók számára kialakított központba szállítják. Oscar összebarátkozik egy kolumbiai fiúval, Rafaellel, és találkozik egy amerikai újságíróval, aki megígéri, hogy segít neki megkeresni Manuelt, ha cserébe információkkal látja el arról, milyen az élet a központban.

Rendező:
Daniel Sawka
Író:
Daniel Sawka
Szereplők:
Dylan Kenin (Officer Stevens), Carrie Lazar (Prosecutor), Genesis Rodriguez (Perla), Forrest Fyre (Judge Keller), Katia Gomez (Officer Herrera), Sarah Minnich (Officer Marquez), Omar Leyva (Manuel), Johnny Ortiz (Felipe), Jermaine Washington (Officer Lance), Rene Moran (Mario), Alex Livinalli (Julio), Vincent Fuentes (Father), Jessica Juarez (Mother / Rosa), Priyom Haider (Gang Member / Tattoo Artist), Anthony Gonzalez (Oscar)

A hűtő (2018).Filminvazio.pro

 
   

A hűtő (2018).Filminvazio.pro



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. május 6. Nézettség: 557

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
vasárnap, 2019. május 19. 17:11
Ha szeretnétek IGAZÁN JÓ filmet látni ebben a témában, szíves figyelmetekbe ajánlom a "La jaula de oro" (Aranykalitka - nálunk "Az ígéret földje" címet kapta) című, fantasztikus alkotást! a szereplők szintén amatőrök ugyan - akár ebben a filmben - viszont ez nem látszik meg a játékukon... Hiába! Van aki úgy születik, hogy van benne affinitás a színjátszásra, és van, akiben nincs...

Hasonlóan jó a Damian Bichir főszereplésével és Chris Weitz által forgatott "A Better Life" (A kertész) című film is, mely szintén latin bevándorlókról szól. Nem lehet nem észrevenni a párhuzamot a nagy előd, Vittorio De Sica által készített "Ladri di biciclette" (Biciklitolvajok) és A kertész között!


Természetesen a legmegrázóbb film, amit szintén amatőr szereplőkkel forgattak, a "Karamell" rendezőnője, نادين لبكي (Nadine Labakí) legújabb alkotása; a letaglózóan, szinte dokumentumfilm-szerűen készített "Kafarnaum" (A remény útja). Nos, ABBAN A FILMBEN a főszereplő fiú játéka hiteles és tökéletes! Nem is hittem el, hogy ekkora zsenialitással hogy születhetik valaki - míg meg nem tudtam, hogy a film tulajdonképpen a Szíriából Libanonba menekült fiú életét mutatja be.

Tehát van három film is, ami igazán megérdemli, hogy megnézzétek!

Az Icebox nem igazán...