Két lépés távolság /Five Feet Apart/

Két lépés távolság /Five Feet Apart/

2 videó - 2019
amerikai romantikus dráma, 116 perc

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse).
A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást?

rendező:
Justin Baldoni

Szereplők
Stella
Haley Lu Richardson
Will
Cole Sprouse
Meredith
Claire Forlani
Dr. Noor Hamid
Parminder Nagra
Poe
Moises Arias
Emily Baldoni
EMT
Phillip Mullings Jr.
Tom
Gary Weeks

Két lépés távolság /Five Feet Apart/ CAM. (Gyenge minőség)
Két lépés távolság /Five Feet Apart/ CAM. (Gyenge minőség)

 
   

Két lépés távolság /Five Feet Apart/ CAM. (Gyenge minőség)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez openload.co videó.
Segítség a openload.co típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. május 12. Nézettség: 114