Brightburn – A lángoló fiú /Brightburn/ 2019.

Brightburn – A lángoló fiú /Brightburn/ 2019.

1 videó - 2019
amerikai horror, 90 perc, (18 éven aluliak számára nem ajánlott)

Rendben, néha hősök érkeznek a Földre, akik különlegesen erősek, rendkívüli képességűek, és jól el tudnak rejtőzni az emberek között. De mi van akkor, ha a hajótörött űrhajón érkezett csecsemő, - akit egy jó szándékú, gyerektelen házaspár a sajátjaként nevel -, a kamaszkor küszöbén megmutatja szuperhős képességeit, és azok nem jók? Mi van, ha a különleges hatalom, amivel rendelkezik, rosszra viszi? Ha legyőzhetetlen, de gonosz? Mit tehetnek erre a szülei, akik gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség?

Rendező:
David Yarovesky
Szereplők:
Stephen Blackehart (), Elizabeth Banks (Tori Breyer), Steve Agee (), David Denman (Kyle Breyer), Terence Rosemore (), Becky Wahlstrom (), Gregory Alan Williams (Chief Deputy Deever), Elizabeth Becka (Principal Susko), Jennifer Holland (), Matt Jones (), Meredith Hagner (), Jackson A. Dunn (Brandon Breyer), Emmie Hunter (Caitlyn), Christian Finlayson (Fauxhawk), Mike Dunston (Reporter)

Brightburn – A lángoló fiú /Brightburn/ 2019. CAM.

 
   

Brightburn – A lángoló fiú /Brightburn/ 2019. CAM.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. május 13. Nézettség: 175

Tetszik