Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) 2018.

Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) 2018.

1 videó - 2018
Magyar thriller, dráma, 96 perc

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj. Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel. A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története.

Schwechtje Mihály az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában volt az egyik rendező, korábban számos kisjátékfilmet készített, legutóbbi rövidfilmje, az Aki bújt, aki nem jelenleg a mozikban is látható: A fa alatt című, többszörös díjnyertes izlandi fekete vígjáték kísérőfilmjeként. A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :-) az első nagyjátékfilmje, amelyben a tehetséges fiatalok mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Polgár Csaba, Mácsai Pál, Kardos Róbert, Rezes Judit és Schell Judit.

rendező:
Schwechtje Mihály

Szereplők
Eszter
Herr Szilvia
Péter
Vajda Kristóf
Csababá
Polgár Csaba
Beni
Rácz Dávid
Róbert
Kardos Róbert
Adri
Lénárt Judit
Szintia
Csúcs Olívia
Krisztina
Schell Judit
Gabriella
Rezes Judit
István
Mácsai Pál

Remélem legközelebb sikerül meghalnod.

 
   

Remélem legközelebb sikerül meghalnod.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. június 9. Nézettség: 390

Tetszik 1 Tóth Tamás kedveli
Tóth Tamás

Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
kedd, 2019. június 11. 20:42
csodás világban élünk