A Kolibri projekt /The Hummingbird Project/

A Kolibri projekt /The Hummingbird Project/

2 videó - 2018
belga-kanadai thriller, dráma, 111 perc

A New York-i unokatestvérek, Vincent (Jesse Eisenberg) és Anton (Alexander Skarsgård) nagypályás játékosok a high frequency trading könyörtelen tőzsdevilágában, ahol a győzelem mindig a másodperc törtrésze alatt dől el. A páros régi álma, hogy száloptikás kábellel kösse össze Kansast és New Jersey-t, hogy az így nyert idővel milliókat keressenek. A megvalósítás azonban nem várt akadályokat tartogat a páros számára: régi főnökük, a nagyhatalmú és manipulatív Eva (Salma Hayek) folyton a nyakukba liheg, a nő ugyanis eltökélte, hogy éket ver a két férfi közé, és a saját pályájukon győzi le őket.

Rendező:
Kim Nguyen
Író:
Kim Nguyen
Szereplők:
Salma Hayek (Eva Torres), Alexander Skarsgård (Anton Zaleski), Jesse Eisenberg (Vincent Zaleski), Jessica Greco (Dr. Bloom), Johan Heldenbergh (Amish Elder), Frank Schorpion (Bryan Taylor), Kwasi Songui (Ray Engineer), Julian Bailey (Elliot), Conrad Pla (Agent Santana), Wyatt Bowen (Hotel Clerk), Robert Reynolds (Gas Station Owner), Mark Slacke (Tasso Casilieris), Ayisha Issa (Ophelia Troller), Sarah Goldberg (Mascha), Michael Mando (Mark Vega)

A Kolibri projekt /The Hummingbird Project/ DVD
A Kolibri projekt /The Hummingbird Project/ DVD-Mozis hang

 
   

A Kolibri projekt /The Hummingbird Project/ DVDA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2019. június 11. Nézettség: 190