A vörös ügynök /Red Joan/ 2019.

A vörös ügynök /Red Joan/ 2019.

1 videó - 2019
angol életrajzi dráma, thriller, 101 perc

A festői angol faluban élő idős hölgy, Joan ajtajában egy nap megjelennek a belügyminisztérium munkatársa, és hazaárulással vádolják meg az asszonyt. A kihallgatása során Joan visszaemlékszik egyetemi éveire a harmincas évek Cambridge-ében: viharos szerelmeinél csak az atombomba kifejlesztésében való részvétele volt izgalmasabb.Több mint egy fél évszázaddal ezután, napjainkban derül csak ki, hogy a titkos egyetemi laboratóriumból valaki információt juttatott el a Szovjetunió kémeinek: vajon olyan ártatlan-e a szelíd nyugdíjas könyvtárosnő, mint amilyennek tűnik?
A film megtörtént események nyomán készült.

Rendező:
Trevor Nunn
Írók:
Jennie Rooney, Lindsay Shapero
Szereplők:
Judi Dench (Joan Stanley), Stephen Boxer (Peter Kierl), Steven Hillman (Prison Guard), Simon Ludders (Ship's Captain), Ben Miles (Nick), Robin Soans (Clement Attlee), Stephen Campbell Moore (Max Davis), Phill Langhorne (Uniformed Officer), Laurence Spellman (Patrick Adams), Tereza Srbova (Sonya Galich), Kevin Fuller (Detective Philips), Tom Hughes (Leo Galich), Ciarán Owens (Detective Hughes), Sophie Cookson (Young Joan), Freddie Gaminara (William Mitchell)

A vörös ügynök /Red Joan/ 2019. CAM. Hun.

 
   

A vörös ügynök /Red Joan/ 2019. CAM. Hun.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2019. június 11. Nézettség: 288


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
kedd, 2019. június 18. 16:56
remek film