Szabadúszók /Le grand bain / Sink or Swim/ 2018.

Szabadúszók /Le grand bain / Sink or Swim/ 2018.

1 videó - 2018
Színes, francia vígjáték, 122 perc

Bertrand a negyvenes éveihez közeledve úgy érzi, nem találja helyét a világban. Már közel két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét.

Rendező:
Gilles Lellouche
Szereplők:
Jean-Hugues Anglade (Simon), Mathieu Amalric (Bertrand), Guillaume Canet (Laurent), Mélanie Doutey (Clem), Marina Foïs (Claire), Félix Moati (John), Claire Nadeau (La mère de Laurent), Benoît Poelvoorde (Marcus), Jonathan Zaccaï (Thibault), Balasingham Thamilchelvan (Avanish), Philippe Katerine (Thierry), Alban Ivanov (Basile), Virginie Efira (Delphine), Leïla Bekhti (Amanda), Noée Abita (Lola)

Szabadúszók /Le grand bain / Sink or Swim/ 2018.

 
   

Szabadúszók /Le grand bain / Sink or Swim/ 2018.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. július 18. Nézettség: 461

Tetszik 1 Takács Zita kedveli
Takács Zita

Videó lista megjegyzések

Fehér Zsuzsa
vasárnap, 2019. július 28. 00:09
Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek!
Köszönöm, hogy megnézhettem!