Jó srácok (Good Boys)

Jó srácok (Good Boys)

2 videó - 2019
Amerikai vígjáték, 95 perc

Mennyire alakulhat rosszul egy nap?
Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt.
Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésükben ellógnak a suliból, és belevágnak eposzba illően gigászian rossz döntésekkel tarkított odüsszeiájukba, melyben véletlenül ellopott drogtól kezdve paintball csatán át a zsaruk és félelmetes tinilányok elől való menekülésig van minden, ami egy ilyen fergeteges vígjátékhoz kell.

Rendező:
Gene Stupnitsky
Szereplők:
Enid-Raye Adams (Thor's Mom), Will Forte (Max's Dad), Benita Ha (Soren's Mom), Retta (Lucas' Mom), Christian Darrel Scott (Marcus (as Christian Scott)), Molly Gordon (Hannah), Michaela Watkins (Saleswoman), Josh Caras (Benji), Matt Ellis (Mr. K), Lil Rel Howery (Lucas's Dad), Maja Aro (Driving Woman), Mariessa Portelance (Max's Mom), Brady Noon (Thor), Millie Davis (Brixlee), Macie Juiles (Taylor), Jacob Tremblay (Max), Keith L. Williams (Lucas), Chance Hurstfield (Atticus), Midori Francis (), Midori Francis (Lily), Lina Renna (Annabelle), Vanessa Przada (Kissing Party Girl), Izaac Wang (Soren)

Jó srácok (Good Boys) 2019. CAM.
Jó srácok (Good Boys) 2019. HDRip. HUN.

 
   

Jó srácok (Good Boys) 2019. CAM.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. augusztus 24. Nézettség: 144

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Borsy Adrienn
hétfő, 2019. augusztus 26. 00:28
Azért ez már közönséges, hogy a filmet megszakítva is 5 percenként szexhirdetéseket kell nézni! Felháborító!
Ujváriné Judit
hétfő, 2019. augusztus 26. 17:35
A reklámok nem nálunk vannak, és nem lehet ellene tenni, a filmel együtt jön. Te tudsz tenni ellene, ha felraksz a gépedre reklámblokkolót. Az enyémen több is van, és nem látok egy reklámot sem.