Legjobb szándékok (Den Goda viljan)

Legjobb szándékok (Den Goda viljan)

1 videó - 1992
svéd-német-angol-olasz-francia-dán-finn-norvég-izlandi életrajzi film, 180 perc

Az 1900-as évek elején, Svédországában ismerkedik meg egymással Henrik Bergman, a szegény és korlátolt teológus és Anna Akerblom, az önfejű, életvidám, és jó házból származó fiatal hölgy. Kezdetben mindkét fiatal boldog, később össze is házasodnak. Távol a szülői háztól, fenn, a messzi északon kezd új életet az ifjú pár. A kietlen északi táj, az unalom, és a pap hitehagyottsága azonban lerombol mindent, ami szép az életükben. Mindennapossá válik a veszekedés, az elégedetlenség.

rendező:
Bille August
zereplők:
Pernilla August (Anna Bergman), Max von Sydow (Johan Åkerblom), Börje Ahlstedt (Carl Åkerblom), Hans Alfredson (Kyrkoherde Gransjö), Anita Björk (Drottning Victoria), Lena Endre (Frida Strandberg), Samuel Fröler (Henrik Bergman), Ernst Günther (Freddy Paulin), Lena T. Hansson (Magda Säll), Keve Hjelm (Fredrik Bergman), Lennart Hjulström (Disponent Nordenson), Björn Kjellman (Ernst Åkerblom), Mona Malm (Alma Bergman), Ghita Nørby (Karin Åkerblom), Elias Ringquist (Petrus Farg)

A legjobb szándékok.HUN.WEBRip.mp4

 
   

A legjobb szándékok.HUN.WEBRip.mp4A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. szeptember 19. Nézettség: 145