Casanova - Az utolsó szerelem (Dernier amour) 2019.

Casanova - Az utolsó szerelem (Dernier amour) 2019.

1 videó - 2019
francia romantikus dráma, történelmi film, 98 perc

Casanova a XVIII. század megkerülhetetlen alakja, akinek nő még nem tudott nemet mondani. Amikor a világ legnagyobb csábítója Londonba érkezik, megismerkedik a gyönyörű és fiatal kurtizánnal, Marianne de Charpillonnal, aki olyannyira megbabonázza a férfit, hogy az hajlandó lenne lemondani a világ összes nőjének szerelméről. A lány azonban nem adja könnyen magát, kíméletlen játékba kezd, melyben egyikük sem nyerhet.

Rendező:
Benoît Jacquot
Szereplők:
Valeria Golino (La Cornelys), Catherine Bailey (Lady Jane), Catherine Bailey (Soeur de Lady Hortense), Hayley Carmichael (Anna), Christian Erickson (Lord Pembroke), Christian Erickson (Lors Pembroke), Vincent Lindon (Casanova), Wolfgang Pissors (Domestique château de Dux), Lionel Robert (M. de Castelbajac), Jean-Chrétien Sibertin-Blanc (Ambassadeur de France), Anne-Fanny Kessler (Servante de la Charpillon), Nathan Willcocks (Claremont), Anna Cottis (La mère de la Charpillon), Nancy Tate (Hortense Stavenson), Stacy Martin (Marianne de Charpillon), Audrey Quoturi (Prostituée Hyde Park), Julia Roy (Cécile), Michèle Clément (Bourgeoise), Jesuthasan Antonythasan (Jarba), David Tudor-Glover (Mari de la soeur de Lady Hortense), Pauline Nyrls (Daisy)

Casanova - Az utolsó szerelem (Dernier amour) 2019. DVD-Mozis hang-

 
   

Casanova - Az utolsó szerelem (Dernier amour) 2019. DVD-Mozis hang-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2019. szeptember 23. Nézettség: 163

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki